Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γεωργία Ντάτσικα: «Η Αχαΐα αλλάζει»

Γεωργία Ντάτσικα: «Η Αχαΐα αλλάζει»

Το μήνυμα της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου σε συγκέντρωση φίλων της στην Περιβόλα Πατρών

Σε συγκέντρωση φίλων στην Περιβόλα μίλησε η Γεωργία Ντάτσικα. Σε ανακοίνωση τονίζεται:

"Την πεποίθηση της ότι οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Νεκτάριου Φαρμάκη, εξέφρασε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά για Όλους», Γεωργία Ντάτσικα, μιλώντας σε συγκέντρωση φίλων της στην οικία του Δημήτρη Πανίτσα στην Περιβόλα.

«Πιστεύω ότι οι πολίτες θα εμπιστευτούν ξανά την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη και τον ίδιο προσωπικά, ώστε να συνεχίσει το σημαντικό έργο που έχει ξεκινήσει» τόνισε χαρακτηριστικά η κυρία Γεωργία Ντάτσικα, παρόντος του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Επιπλέον, η κυρία Γεωργία Ντάτσικα αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο της περιφερειακής αρχής, υπογραμμίζοντας εκτός άλλων και τα εξής: «O σημαντικός ρόλος που διαδραμάτισε και διαδραματίζει η περιφερειακή αρχή στην ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας και τη μετάβαση της σε μια νέα εποχή, προκύπτει και από τον πρόσφατο απολογισμό, από τον Νεκτάριο Φαρμάκη, των έργων και των δράσεων που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ. Και το συμπέρασμα, ως κοινή διαπίστωση, είναι ότι η Δυτική Ελλάδα αλλάζει, η Αχαϊα αλλάζει».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό της, η κυρία Γεωργία Ντάτσικα ευχαρίστησε τους όλους όσοι την τίμησαν με την παρουσία τους, υποσχόμενη ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της, εφόσον με την αγάπη τους και τη στήριξη τους εκλεγεί, προκειμένου να τους εκπροσωπήσει επάξια στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Στη συγκέντρωση παρέστησαν, εκτός άλλων, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας, Αντώνης Κουνάβης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαϊας, Βασίλης Παναγόπουλος".    

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις