Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BODY & SOUL

/

Είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια; Στο ΜyLaserClinic θα βρεις τις πιο συναρπαστικές εκπτώσεις

Είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια; Στο ΜyLaserC...

Δείξε το πάσο σου και αφέσου στα καλύτερα χέρια!

Στα ιατρεία της ΜyLaserClinic, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά ιατρικά laser τελευταίας τεχνολογίας με FDA: Alexandrite ArionII και Candela Mini και το Palladium Diamond Triple Wave . Τα ιατρικά laser τελευταίας γενιάς δίνουν τη δυνατότητα να καταπολεμήσουν οριστικά το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, γρήγορα και με ασφάλεια. Χρησιμοποιούν εξατομικευμένο πρωτόκολλο δράσης, για να έχουν γρήγορη και οριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας. Κάθε συνεδρία γίνεται με την καθοδήγηση – εποπτεία των ιατρών και οι εφαρμογές πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο ιατρικό προσωπικό.

Τα μηχανήματα είναι 4ης γενιάς και δρουν επιλεκτικά στο θύλακα της τρίχας χωρίς καμία παρενέργεια και με απόλυτη ασφάλεια για το δέρμα και τον ίδιο τον οργανισμό.

Σίγουρα θα έχεις βαρεθεί κάθε φορά να χρησιμοποιείς ξυραφάκια και όλους τους εναλλακτικούς γρήγορους τρόπους για να ‘’ξεφορτωθείς’’ όσο πιο άμεσα γίνεται την τριχοφυΐα που σε βασανίζει. Μην ξεχνάς πως στο ιατρείο ΜyLaserClinic  θα βρεις τις καλύτερες εκπτώσεις με τα πιο άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα. Η λύση που προσφέρει το Laser Αλεξανδρίτη, είναι οριστική. Το σημαντικότερο είναι ότι ανταποκρίνεται άμεσα, αποτελεσματικά και ανώδυνα στις ανάγκες σου.

Είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι, δεν υπάρχει λόγος να διστάζεις και να σκέφτεσαι αν συνεχίσεις ή όχι την αποτρίχωση σου, αφού διαθέτουν και το Triple Laser Palladium Diamond, το οποίο ενδείκνυται και για μαυρισμένα δέρματα προσφέροντας σου αποτρίχωση 12 μήνες το χρόνο χωρίς απαγορεύσεις.

Έλα με το "πάσο" σου λοιπόν στο ΜyLaserClinicκαι & κέρδισε 20% επιπλέον έκπτωση στις υπηρεσίες Laser. Εάν δεν τους έχεις επισκεφθεί ξανά, για να σε καλωσορίσουν, θα σου κάνουν δώρο μια συνεδρία αποτρίχωσης laser μικρής περιοχής της επιλογής σου, ώστε να γνωρίσεις από κοντά τις υπηρεσίες.

Κάνε κλικ εδώ και δες όλες τις τιμές αποτρίχωσης λέιζερ!

Info:

Κανακάρη 80, Πάτρα

Τ: 2610 701428

mylaserclinic.gr

Facebook:Μy Laser Clinic

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being