Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιβάτης του Blue Horizon: «Ανακοίνωσαν ότι όσο παραμένουμε στον Πειραιά είναι δωρεάν τα ποτά και τα αναψυκτικά στο μπαρ»

Επιβάτης του Blue Horizon: «Ανακοίνωσαν ...

Ταξιδεύει με την οικογένειά της στο πλοίο όπου βρήκε το θάνατο ο 36χρονος

Kόβουν την ανάσα και προκαλούν αποτροπιασμό οι σκηνές του βίντεο για την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά με τον θάνατο του 36χρονου στον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon.

 

Η Α.Κ. (τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση του Marie Claire) ήταν ανάμεσα στους επιβάτες του δρομολογίου. Ταξίδευε με την οικογένειά της, με δύο μικρά παιδιά: «Στο γκαράζ επικρατούσε φοβερός εκνευρισμός, πολλά νεύρα. Το πλοίο ήταν γεμάτο. Εμείς πήγαμε κατευθείαν στην καμπίνα μας».

Όπως προσθέτει, το Blue Horizon αναχώρησε χωρίς καθυστέρηση, στις εννέα το βράδυ, βάσει προγράμματος, αλλά εκείνη την ώρα η Α.Κ. αντιλήφθηκε μια αναστάτωση στο πλοίο. Δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό (την ώρα της αναχώρησης βρισκόταν στην καμπίνα της), ωστόσο μισή ώρα μετά τον απόπλου και ενώ «τα φώτα του Πειραιά φαίνονταν πλέον από μακριά», βγήκε ανακοίνωση ότι το πλοίο επιστρέφει στο λιμάνι «λόγω συμβάντος για το οποίο, όπως είπαν, η πλοιοκτήτρια εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη. Ανακοίνωσαν επίσης ότι στη διάρκεια της παραμονής μας στον Πειραιά, είναι δωρεάν τα ποτά και τα αναψυκτικά στο μπαρ».

Όπως θα μάθαινε αργότερα, δεν έριξαν ούτε σωσίβιο στον άντρα στη θάλασσα. Η σορός του που επέπλεε περισυλλέχθηκε σαράντα περίπου λεπτά αργότερα .

Περίπου 1-2 τη νύχτα βγήκε ανακοίνωση «όσοι γνώριζαν τα γεγονότα να μεταβούν στην μπουκαπόρτα του πλοίου», ενώ το πλοίο αναχώρησε τελικά για Κρήτη γύρω στις 3μιση το πρωί της Τετάρτης, 6 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα στη διάρκεια του ταξιδιού, όπως συμπληρώνει η Α.Κ., «μέλη του πληρώματος όχι μόνο δεν προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα στο εσωτερικό του πλοίου, αλλά μας αντιμετώπιζαν απότομα και με αγένεια».

 

πηγή marieclaire.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις