Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία Daniel: Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα

Πειραιάς φωτο eurokinissi

Πειραιάς φωτο eurokinissi

Λόγω συσσώρευσης υδάτων

ΝΕΟΤΕΡΟ: Κακοκαιρία Daniel: Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Πειραιώς από το ύψος της Χαμοστέρνας - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

Λόγω συσσώρευσης υδάτων η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας και σε δεύτερο σημείο της οδού Πειραιώς. Συγκεκριμένα, διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς στο ύψος της Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς την Αθήνα, ενώ παραμένουν κλειστά και τα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας στο ύψος της συμβολής της με την Πέτρου Ράλλη.

Αντίθετα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, που είχε σταματήσει στο ύψος της οδού Πρ. Ηλία στη Γλυφάδα, στο ρεύμα προς Αθήνα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της οδού Πρ. Ηλία στη Γλυφάδα, στο ρεύμα προς Αθήνα, προχώρησε η Αστυνομία λόγω συσσώρευσης υδάτων από την έντονη βροχόπτωση.

Επίσης, κυκλοφοριακά προβλήματα και στην Αθήνα προκαλούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που είναι σε εξέλιξη από χθες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς στο ύψος της συμβολής της με την Πέτρου Ράλλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις