Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μάχη ζωής για τον Αχιλλέα που δεν έχει ακόμη γεννηθεί!- Μπορείτε να βοηθήσετε

Μάχη ζωής για τον Αχιλλέα που δεν έχει α...

Το έμβρυο διαγνώστηκε με πολύ σοβαρή σύμπλοκη καρδιοπάθεια

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή θα δώσει ο Αχιλλέας που δεν έχει ακόμη γεννηθεί

Σε δύο μέρες γίνεται η εισαγωγή της μανούλας που θα τον φέρει στον κόσμο στην κλινική της Κωνσταντινούπολης.

Όπως αναφέρει ο οργανισμός Πράξη Αγάπης , "Το βρέφοςθα δώσει σκληρή μάχη για τη ζωή του αμέσως μόλις γεννηθεί. 5 Σεπτεμβρίου η γέννα - 12 Σεπτεμβρίου η εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς που θα δώσει μια ευκαιρία ζωής στον μικρό μαχητή.

Το έμβρυο διαγνώστηκε με πολύ σοβαρή σύμπλοκη καρδιοπάθεια και η ομάδα καρδιοχειρουργών που επιστρατεύτηκαν για το εξαιρετικά κρίσιμο αυτό χειρουργείο στην κυριολεξία θα “κεντήσουν” αυτή τη καρδούλα που τόσο πολύ θέλει να συνεχίσει να χτυπά. Ο ασφαλιστικός φορέας δυστυχώς δεν δύναται να καλύψει τα έξοδα, καθώς η αίτηση της οικογένειας απορρίφθηκε.

Είμαστε σε άμεση επικοινωνία με τους ιθύνοντες ιατρούς όπως και με την κλινική της Κωνσταντινούπολης και για να μπορέσει να γίνει η εισαγωγή της μητέρας θα πρέπει μέχρι μεθαύριο να πραγματοποιηθεί η μεταφορά του μεγαλύτερου μέρους των χρημάτων στην κλινική. Η αγωνία του ζευγαριού είναι εξαιρετικά μεγάλη, καθώς έχουν απομείνει δύο 24ωρα και μέχρι και αυτήν την ώρα 28.8.23 στις 18.02 έχουμε συλλέξει 15.372,36 ευρώ από τα 88.188 που απαιτούνται.

Έχουμε αποδείξει αμέτρητες φορές πως αν ενωθούμε μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Πάμε όλοι μαζί να σώσουμε αυτό το μικρό αγγελούδι!
Οι τηλεφωνικές μας γραμμές παραμένουν ανοιχτές για πραγματοποίηση κλήσεων στο 19825 υπέρ του μικρού Αχιλλέα με χρέωση από σταθερό 2,60€/ κλήση, χρέωση από κινητό 2,48/ κλήση.

Δείτε εδώ πώς μπορείτε να βοηθήσετε. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις