Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Οκτώ νέοι υποήφιοι με τον συνδυασμό του Θεόδωρου Μπαρή

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Οκτώ νέοι ...

Στον δήμο Ερυμάνθου

Συνεχίζεται η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της παράταξης «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Ερυμάνθου, Θόδωρο Μπαρή, ο οποίος ανακοίνωσε ακόμη οκτώ υποψήφιους.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο συνδυασμός μας μέρα με την ημέρα γίνεται πιο δυνατός, πιο πολυσυλλεκτικός. Οι συνδημότες μας αναγνωρίζοντας το έργο της δημοτικής Αρχής τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια συστρατεύονται στον κοινό μας αγώνα κι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πάμε τον Δήμο μας ακόμη πιο ψηλά», δήλωσε ο Δήμαρχος καλωσορίζοντας τους οκτώ νέους υποψήφιους.

Πρόκειται για τον Χρήστο Γρηγορόπουλο από το Σταροχώρι, την Μαρία Πίτσου- Ματσάγγα από το Λεόντιο, τη Νίκη Γκουνέλα- Νταφογιάννη από το Σκιαδά, τη Διαμάντω Μαυρόγιαννη από το Σταυροδρόμι, τον Ανδρέα Τσάκωνα από τον Κάλανο, τον Σάκη Τσάμη από τη Χιόνα, την Ουρανία Καρακώστα από την Ερυμάνθεια και τον Παρασκευά Στασινόπουλο από το Καλέντζι.

 ΟΙ ΟΚΤΩ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

- Χρήστος Γρηγορόπουλος του Θεοδώρου από το Σταροχώρι 

Ο Χρήστος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στον χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων. Ένας νέος και δημιουργικός άνθρωπος, πατέρας δυο παιδιών, με σημαντική δράση και προσφορά στην τοπική κοινωνία, καθώς είναι και αντιπρόεδρος του ΣΑΔΑ κοινότητας Σταροχωρίου καταθέτει στη συλλογική προσπάθεια, με ανιδιοτέλεια και ενδιαφέρον για τον τόπο, τις γνώσεις, την εμπειρία και την θέλησή του να πάει ο Δήμος μπροστά

- Μαρία Πίτσου- Ματσάγγα από το Λεόντιο με καταγωγή από το Σκιαδά 

Η Μαρία είναι Οικονομική σύμβουλος και μητέρα δυο παιδιών. Δυναμική και δραστήρια γυναίκα διαθέτει ομαδικό πνεύμα και είναι οργανωτική και επικοινωνιακή. Θεωρεί πως η τοπική αυτοδιοίκηση είναι πεδίο συμμετοχής και προσφοράς και γι’ αυτό και αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δημάρχου Θόδωρου Μπαρή να είναι υποψήφια. Με τις ικανότητες και τις γνώσεις της δυναμώνει ακόμη περισσότερο την ομάδα, καταθέτοντας παράλληλα το δικό της όραμα για ένα καλύτερο αύριο.

- Νίκη Γκουνέλα-Νταφογιάννη από το Σκιαδά  

Η Νίκη είναι μια νεαρή μητέρα με καταγωγή από τη Χαλανδρίτσα. Ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας με αγάπη για τον τόπο της μοιράζεται το ίδιο όραμα για έναν Δήμο ανοικτό και λειτουργικό. Με την υποψηφιότητα της δηλώνει την θέλησή της να συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη του Δήμου, με γνώμονα πάντα το κοινό καλό και στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο για όλους και ειδικότερα για τους νέους.

 - Διαμάντω Μαυρόγιαννη από το Σταυροδρόμι  

Η Διαμάντω Πτυχιούχος λογιστικής εκπροσωπεί επάξια τη νέα γενιά, η οποία πιστεύοντας στις δυνατότητες του τόπου επέλεξε να εργαστεί και να δημιουργήσει σ’ αυτόν!  Ιδιωτική υπάλληλος σε επιχείρηση της περιοχής αποτελεί ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας σχεδιάζοντας ένα μέλλον δημιουργικό και ελπιδοφόρο που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των νέων. Θεωρώντας πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί σημαντικό πυλώνα τόσο για την οικονομική, όσο και για την αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής αποδέχτηκε την πρόσκληση να είναι υποψήφια.

- Ανδρέας Τσάκωνας από τον Κάλανο 

Ο Ανδρέας, ελεύθερος επαγγελματίας και πατέρας ενός παιδιού είναι γνώστης όχι μόνο των τοπικών προβλημάτων, αλλά και της αυτοδιοίκησης καθώς στο παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος της Κοινότητας. Είναι ακόμη ένας δραστήριος πολίτης που συστρατεύεται με την παράταξη «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» θέτοντας τις ικανότητες και τις γνώσεις του στη διάθεση της παράταξης, ώστε όλοι να συνεχίσουν τον αγώνα με σχέδιο, όραμα, δύναμη, αισιοδοξία και φρεσκάδα, για έναν δήμο δυνατό, έναν δήμο για όλους.

- Σάκης Τσάμης από τη Χιόνα 

Ο Σάκης, πυροσβέστης στο επάγγελμα και πατέρας τριών παιδιών έχει ταυτίσει την επαγγελματική και κοινωνική του διαδρομή  με την προσφορά. Πρόεδρος στο Σώμα εθελοντών Αντιμετώπισης καταστροφών- Διασωστών Πυροσβεστών Δήμου Ερυμάνθου ξεχωρίζει για την συνεισφορά του στην τοπική κοινωνία, υπηρετώντας σε μια νευραλγική υπηρεσία και ταυτόχρονα υπηρετεί τον εθελοντισμό με συνέπεια και αφοσίωση. Άοκνος μαχητής με αστείρευτη ενεργητικότητα, πιστεύοντας πως η πρόκληση των καιρών επιβάλλει εντονότερους αγώνες και αμεσότερες συμμετοχικές διαδικασίες, προετοιμασία για το μέλλον και προγραμματισμό αποδέχτηκε την πρόσκληση να είναι υποψήφιος 

-Ουρανία Καρακώστα από την Ερυμάνθεια 

Η Ουρανία είναι μια δραστήρια γυναίκα, που αποφάσισε να συστρατευθεί με την παράταξη «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» και τον Δήμαρχο, Θόδωρο Μπαρή, γιατί γνωρίζει πόσο αναγκαίο είναι να συνεχιστεί η ανάπτυξη στον Δήμο. Ασχολείται για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση με υπευθυνότητα πιστεύοντας στη δύναμη της συνεργασίας και της ανιδιοτελούς προσφοράς. Οι νέες ιδέες και η αγάπη για τον τόπο της σε συνδυασμό με τη ζωντάνια και το δυναμισμό της είναι τα χαρακτηριστικά της, τα οποία θέτει στην κρίση των συνδημοτών της.

- Παρασκευάς Στασινόπουλος του Παναγιώτη  από το Καλέντζι 

Ο Παρασκευάς είναι ένα ακόμα νέος άνθρωπος που θεωρεί πως η ενασχόληση με τα κοινά είναι καθήκον όλων. Ελεύθερος επαγγελματίας και πατέρας δύο παιδιών αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δημάρχου να είναι υποψήφιος, ζητώντας την στήριξη των συνδημοτών του προκειμένου να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για έναν σύγχρονο δήμο, ένα δήμο κοντά στον πολίτη και στις ανάγκες του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις