Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Έξι ακόμα νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Θόδωρος Μπαρής για το Δήμο Ερυμάνθου

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Έξι ακόμα ...

Πρόκειται για τη Διονυσία Κουτσαντώνη, την Κωνσταντίνα Τσάμη- Σκούτα τον Αντώνη Μπότη, τον Τάκη Παπαγεωργίου, τον Αποστόλη Νεμουτιάνο & τον Νίκο Μπαρδούση

«Τέσσερα χρόνια δημιουργήσαμε μαζί μία σχέση εμπιστοσύνης, η οποία στηρίχτηκε στη δύναμη ευθύνης όλων όσοι αναλάβαμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Η αναγνώριση του έργου μας είναι η ηθική μας ανταμοιβή, η οποία έχει αντίκρισμα στους συνδημότες μας που στηρίζουν την προσπάθειά μας». Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής, ανακοινώνοντας ακόμη έξι υποψήφιους με το συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο».

Πρόκειται για τη Διονυσία Κουτσαντώνη από τη Σπαρτιά, την Κωνσταντίνα Τσάμη- Σκούτα από τα Δεμέστιχα, τον Αντώνη Μπότη από το Σκιαδά, τον Τάκη Παπαγεωργίου από τη Χαλανδρίτσα, τον Αποστόλη Νεμουτιάνο από το Σκιαδά και τον Νίκο Μπαρδούση από το Κάλφα. Ο κ. Μπαρής τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλό αγώνα.

ΟΙ ΕΞΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΛΥΤΙΚΑ:

-Διονυσία Κουτσαντώνη από τη Σπαρτιά

Η Διονυσία, ζει μόνιμα στη Σπαρτιά, γνωρίζοντας πολύ καλά τα θέματα της περιοχής. Άνθρωπος που επιδιώκει ορατά αποτελέσματα, με διάθεση προσφοράς για τον τόπο της στηρίζει τον συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» που έχει αποδείξει ότι και θέλει και μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα στον Δήμο και να τον θέσει σε τροχιά ανάπτυξης.

- Κωνσταντίνα Τσάμη- Σκούτα από τα Δεμέστιχα 

Η Κωνσταντίνα αναμετράται καθημερινά με τις δυσκολίες της καθημερινότητας ως μητέρα τεσσάρων παιδιών. Δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας έχει έντονη δράση και στο Σύλλογο Γυναίκες και φίλες των  Δεμεστίχων "Η Ακακία" ταυτίζοντας τη διαδρομή της με την προσφορά. Και σε αυτές τις εκλογές στηρίζει την υποψηφιότητα του Δημάρχου και της παράταξης «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» με σκοπό να συνεχιστεί η πορεία ανάκαμψης του Δήμου.

- Αντώνης Μπότης από το Σκιαδά

Ο Αντώνης είναι Πυροσβέστης και πατέρας τριών παιδιών. Με αφετηρία την προσφορά στους συνδημότες μας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και αγωνιστική δράση, συμμετέχοντας στην κοινή προσπάθεια για έναν Δήμο ισχυρό που θα απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις. Εξαιτίας και του επαγγέλματος του έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα περιβάλλοντος, αλλά και προστασίας της ανθρώπινης ζωής. Έμπειρος και δυναμικός θέτει τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή της Συνεργασίας για τον Ερύμανθο.

- Τάκης Παπαγεωργίου από τη Χαλανδρίτσα

Ο Τάκης, Ελεύθερος επαγγελματίας και πατέρας δύο παιδιών έχει έντονο αποτύπωμα στα κοινά, καθώς εκτός από εν ενεργεία τοπικός σύμβουλος έχει διατελέσει και πρόεδρος της Κοινότητας. Άνθρωπος της δράσης γνωρίζει τα θέματα της περιοχής, δίνοντας καθημερινά τη δική του «μάχη» για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και τη βελτίωση ποιότητας ζωής των συνδημοτών του, γεγονός που αναγνωρίζεται εδώ και χρόνια από την τοπική κοινωνία, η οποία τον εμπιστεύεται. Η υποψηφιότητα του με τον συνδυασμό του Δημάρχου προσδίδει μεγάλη δυναμική και ενισχύει τη συλλογική προσπάθεια για έναν Δήμο ανοικτό, πρωτοπόρο και αποτελεσματικό προς όφελος των δημοτών.

- Αποστόλης Νεμουτιάνος από το Σκιαδά

Ο Αποστόλης είναι αγροτοκτηνοτρόφος, πατέρας δύο παιδιών. Από τα  πρώτα στελέχη της «Συνεργασίας για τον Ερύμανθο» που στήριξαν και εμπιστεύτηκαν τον Δήμαρχο, Θόδωρο Μπαρή παραμένει στην πρώτη γραμμή της παράταξης, η οποία σταθερή στις αρχές και το όραμά της επιδεικνύει αταλάντευτη και δημιουργική στάση. Με την υποψηφιότητα του ενισχύει τον ομαδικό αγώνα και αναδεικνύει τη δύναμη των διαχρονικών συνεργασιών και της σύνθεσης, κυρίαρχα συστατικά της προόδου.

- Νίκος Μπαρδούσης από το Κάλφα

Ο Νίκος, είναι Ιδιωτικός υπάλληλος και πατέρας τριών παιδιών. Με αποφασιστικότητα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημάρχου να είναι υποψήφιος, και μάλιστα για πρώτη φορά, πιστεύοντας στις προοπτικές του τόπου. Με ενδιαφέρον και αγάπη για το χωριό του, αλλά και τον Ερύμανθο είναι έτοιμος να συμβάλει στον μέγιστο βαθμό στην υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού, με έμφαση στην εξωστρέφεια και στο σχεδιασμό νέων δράσεων που θα καταστήσουν τον  Δήμο σε λειτουργικό και σύγχρονο.

Εικονίζονται αριστερά πάνω Διονυσία Κουτσαντώνη, μέση, Κωνσταντίνα Τσάμη- Σκούτα, κάτω, Αντώνης Μπότης.

Δεξιά πάνω εικονίζονται Τάκης Παπαγεωργίου, μέση, Αποστόλης Νεμουτιάνος, κάτω, Νίκος Μπαρδούσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις