Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζένη Μπαλατσινού: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε από την καθημερινότητά της στην Πάτμο

Τζένη Μπαλατσινού: Οι φωτογραφίες που δη...

Η ανάρτησή της

Η Τζένη Μπαλατσινού απολαμβάνει ένα ακόμη καλοκαίρι στην Πάτμο, εκεί όπου και διατηρεί το σπίτι στο οποίο ζει ανέμελες στιγμές με την οικογένειά της, είτε με καλούς της φίλους.

Στο πλευρό της στο νησί βρίσκεται συχνά και ο σύζυγός της, Βασίλης Κικίλιας, με τον οποίο σχεδιάζουν να περάσουν μαζί τις διακοπές του δεκαπενταύγουστου.«Με τον Βασίλη όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μείναμε μαζί από τον πρώτο μήνα. Ξεπέρασα τα όριά μου και γιατί γνώρισα πολύ γρήγορα κάποιον στα παιδιά μου, αλλά και γιατί συγκατοικήσαμε αμέσως. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, χωρίς να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε πολλούς δύσκολους εξωγενείς παράγοντες», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της η Τζένη Μπαλατσινού για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της.

Μέσα από τα social media, η Τζένη Μπαλατσινού, μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από το νησί της καρδιάς της και όλες τις όμορφες εικόνες που αντικρίζει κατά τη διαμονή της στην Πάτμο.

Στη νέα της ανάρτηση κυριαρχούν οι εικόνες από το νησί μαζί με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς της. Δες τα παρακάτω στιγμιότυπα…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight