Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Την Κυριακή 6/8 στα Σελιανίτικα και τη Δευτέρα 7/8 στον Ψαθόπυργο η Ιόνια Ορχήστρα του Χρήστου Παναγιωτόπουλου

Την Κυριακή 6/8 στα Σελιανίτικα και τη Δ...

Στο πλαίσιο της ενότητας "Οι Δρόμοι της Θάλασσας"

Αυτή την Κυριακή 6 Αυγούστου 2023 στην κεντρική πλατεία στα Σελιανίτικα Αιγίου στις 21.30, θα πραγματοποιηθεί συναυλία της ενότητας “Οι Δρόμοι της Θάλασσας“ με την παραγωγή της ΙΟΝΙΑΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ «Μουσικές του Κόσμου».

Στην έναρξη της εκδήλωσης, θα απευθύνει χαιρετισμό, η εκπρόσωπος της Πολιτιστικής Ανάπτυξης, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΔΕΝΔΗ, και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του 3ου θερινού πολυθεματικού Φεστιβάλ “Δυτικός Πολιτισμός“ Χρήστος Παναγιωτόπουλος που είναι και ο υπεύθυνος της Ιόνιας Ορχήστρας.

Επίσης τη Δευτέρα 7/8 στον Ψαθόπυργο στην κεντρική πλατεία (ντόκο) στις 21.30, θα πραγματοποιηθεί συναυλία της ενότητας “Οι Δρόμοι της Θάλασσας“ με την παραγωγή της ΙΟΝΙΑΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ, «Μουσικοί του Δρόμου».

Πιο συγκεκριμένα η Ιόνια Ορχήστρα θα παρουσιάσει την παραγωγή της “ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ“ του διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου, για δεξιώσεις- συναυλίες.

Οι μουσικές και τα τραγούδια είναι γνωστές επιτυχίες μέσα από JAZZ, LATIN, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, έντεχνα - λαϊκά και παραδοσιακά.

Μεταξύ άλλων είναι και τα εξής:

BLUE MOON, SUMMERTIME, THE AUTUMN LEAVES, DANCE ME TO THE END OF LOVE, MACK THE KNIFE, THE GIRL FROM IPANEMA, PAROLE PAROLE, FLY ME TO THE MOON, SMOOTH OPERATOR, SODADE, BLUE BOSSA, LIBERTANGO, POR UNA CABESA, SOMETHING STUPID, AMADO MIO, MAMBO ITALIANO, ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΛΕΞΗ, ΕΦΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙΣ Τ' ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ, κ.α., και αλλαγή προγράμματος μέσα από 500 και πλέον τραγούδια, ανάλογα με την εξέλιξη της βραδιάς.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν οι:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ – κιθάρες -drumachine

ΕΛΕΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ – κρουστά – κιθάρα.

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος της Ιόνιας Ορχήστρας.

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος της Ιόνιας Ορχήστρας.

Η Έλενα Βούλγαρη.

Η Έλενα Βούλγαρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture