Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Τι λένε τα ζώδια

Τι λένε τα Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023.

Κριός

Αισθάνεστε πνευματικά και ψυχικά αδύναμοι, έχετε έντονες αμφιβολίες για τον εαυτό σας και είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε όλα και να αποτραβηχτείτε. Δείξτε αυτοπειθαρχία και μην εγκαταλείπετε… Ο υπέρμετρος εγωισμός που επιδεικνύετε κατά καιρούς δεν κάνει κακό μόνο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά πρώτιστα και κυρίως στον εαυτό σας…


Ταύρος

Κάτι νέο πλανάται στην ατμόσφαιρα! Για κάποιους θα μπορούσε να είναι ένα νέο φλερτ, για κάποιους άλλους μια νέα δημιουργική απασχόληση. Σε επίπεδο επαγγελματικών, υπάρχει το ενδεχόμενο να αισθάνεστε ότι η καριέρα σας έχει βαλτώσει τον τελευταίο καιρό και ότι κάτι πρέπει να κάνετε. Σήμερα θα βρεθεί στον δρόμο σας η ευκαιρία που θα σας βγάλει από την στασιμότητα. Αδράξτε την!


Δίδυμοι

Μπορεί να υπάρξει ένα ρομαντικό ταξίδι ή μια συνάντηση σήμερα! Όσοι έχετε ήδη σύντροφο, καλό θα ήταν να αποφεύγετε τις επιπολαιότητες. Το απόγευμα μπορεί να προκύψει ένα ζήτημα με τα οικονομικά σας. Μην προσπαθήσετε να καλύψετε το πρόβλημα με δάνεια ή δημιουργώντας χρέη. Περιορίστε βραχυπρόθεσμα τα έξοδα σας για να εξοικονομήσετε τα χρήματα που χρειάζεστε.


Καρκίνος

Κάτι ευχάριστο προοιωνίζει η μέρα σήμερα! Μπορεί να είναι η πετυχημένη ολοκλήρωση μιας προσπάθειας στον επαγγελματικό τομέα, ίσως και μια ευχάριστη εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο, όπως ένας αρραβώνας. Έχετε χαράξει την πορεία σας, κάνοντας την επιλογή που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, και σήμερα αισθάνεστε πιο ανάλαφροι και απαλλαγμένοι από τις αμφιβολίες που σας βασάνιζαν.


Λέων

Νέοι τομείς δράσης εμφανίζονται μπροστά σας! Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν σοβαρές και μακροχρόνιες προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Εσωτερική ηρεμία και γαλήνη θα αισθανθείτε! Τίποτε δεν θα μπορεί να σας βγάλει από την νιρβάνα σας, κάτι που δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό! Δραστηριότητες σε συνεργασία με τρίτους πάνε καλά.

Παρθένος

Είστε λίγο χαοτικοί στις σκέψεις και στις πράξεις σήμερα και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας. Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν. Ένα άτομο ίσως φωτίσει κάποια άγνωστα μονοπάτια μέσα σας που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα περιπέτεια.


Ζυγός

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα ουσιώδη από τα επουσιώδη, καθώς θα βρεθείτε μπροστά σε κάποιο δίλημμα και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις ζωής. Η απόφαση που θα πάρετε θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την μελλοντική σας πορεία, γι’ αυτό θα πρέπει να γίνει με σοβαρότητα και μετά από ώριμη σκέψη.

 

Σκορπιός

Είστε λίγο χαοτικοί στην σκέψη και στην πράξη σήμερα και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας. Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν.


Τοξότης

Κάποιοι νέοι άνθρωποι στην ζωή σας μπορεί να είναι η αιτία που θα αρχίσετε να βλέπετε την ζωή με περισσότερα χρώματα, καταρρίπτοντας πολλά από τα ταμπού και τις προκαταλήψεις σας. Είστε ανανεωμένοι και αισιόδοξοι σήμερα και αυτή η θετική σας ενέργεια μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη δουλειά σας. Νέες πεποιθήσεις και κάποια νέα πρόσωπα στην ζωή σας, σας οδηγούν να πάρετε ριζοσπαστικές αποφάσεις και να οδηγήσετε στο εξής σε νέα ρότα την ζωή σας.


Αιγόκερως

Σήμερα πρέπει να παραμερίσετε κάθε τι μικρό και ασήμαντο που σας απασχολεί, είτε διορθώνοντας το, είτε αφήνοντας το για μια πιο πρόσφορη χρονική στιγμή. Είναι ωστόσο η μέρα που ίσως να πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή!  Εάν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, που η εξελικτική της πορεία οδηγεί στο γάμο, μην καθυστερείτε πια την απαραίτητη συζήτηση και τον καθορισμό της ημερομηνίας. 


Υδροχόος

Μειωμένη είναι η διάθεση σας για συνεργασία σε κοινωνικά θέματα. Προσπαθήστε να συμπεριφέρεστε με ειλικρίνεια στους ανθρώπους που συνδέεστε επαγγελματικά ή συναισθηματικά μαζί τους. Στον αισθηματικό τομέα κάτι θα σας στενοχωρήσει και θα σας πικράνει. Μη λέτε και υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε, γιατί πληγώνετε τους γύρω σας χωρίς λόγο και ουσία…


Ιχθείς

Αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας και στα ενεργειακά σας αποθέματα θα καταγράψει η μέρα. Θα υπάρξουν στιγμές με έντονους ρυθμούς δουλειάς, αλλά και άλλες που θα θέλετε να αποτραβηχτείτε και να χαλαρώσετε… Αντιμετωπίζετε διλήμματα και μάλιστα θα πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα. Κατά βάθος ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, πάρτε όμως και την συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεστε…

Ειδήσεις Τώρα

Μία διαιτολόγος μας δίνει 7 λόγους για να τρώμε καθημερινά αυτόν τον μεσογειακό καρπό

Αυτός είναι ο Νάρκισσος του ζωδιακού - Θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο όλων

Τουρισμός: Στο top10 των καλύτερων προορισμών Μήλος και Πάρος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being