Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρόδος: Μεγάλη αναζωπύρωση στο Ασκληπιείο, πνέουν ισχυροί άνεμοι

Ρόδος: Μεγάλη αναζωπύρωση στο Ασκληπιείο...

Η φωτιά πλησίασε πολύ κοντά στα πρώτα σπίτια

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, σήμανε νέος συναγερμός στην Πυροσβεστική καθώς σημειώθηκε μεγάλη αναζωπύρωση στο Ασκληπιείο Ρόδου.

Η φωτιά πλησίασε πολύ κοντά στα πρώτα σπίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναζωπύρωση αυτή ανησυχεί ιδιαίτερα και οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έχουν επικεντρωθεί στον περιορισμό της δίνοντας για έβδομη ημέρα τη μάχη με τις φλόγες την ώρα μάλιστα που στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι.

Την ίδια ώρα, οι πυροσβέστες παλεύουν με τις αναζοπυρώσεις και σε άλλες περιοχές του νησιού, όπως ανάμεσα σε Απόλλωνα και Πλατάνια, ενώ υπάρχουν διάσπαρτες εστίες ανατολικά προς Μάλωνα και Μασάρη. Στις επιχειρήσεις κατάσβεσης συμμετέχουν 266 πυροσβέστες, 55 οχήματα και 16 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποιούν τρία ελικόπτερα και τέσσερα αεροσκάφη.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση των περιοχών Σάντα, Μέγκουλα, Πόρτα, Παλιά Περίθεια, Σινιές, Βιγγλατούρι, Νησάκι, Ρου, Κατάβολο, Κέντρωμα, Τρίτσι, Κοκκοκύλας, Σαρακηνιάτικα, Πλαγιά, Καλάμι, Βλαχάτικα και Καβαλλέραινα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις