Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τα... σπάνε ξανά οι οπαδοί του ΟΦΗ στην Κρήτη- Αναμένεται καυτό βράδυ

Τα... σπάνε ξανά οι  οπαδοί του ΟΦΗ στην...

Επί ποδός οι αστυνομικές δυνάμειες στο νησί

Οι οπαδοί του ΟΦΗ  είναι κι απόψε αποφασισμένοι να δώσουν μία δυναμική απάντηση στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες με τη μη αδειοδότηση της ομάδας τους. Η πλατεία των Λιονταριών είναι γεμάτη (περίπου 2000 φίλαθλοι) και αναμένεται ένα καυτό βράδυ.

Πριν από λίγο και μετά τα επεισόδια στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν στα γραφεία της Α' ΔΟΥ όπου προκλήθηκαν σοβαρές φθορές. Επέμβαση ανδρών των ΜΑΤ πριν από λίγο.

Νωρίτερα, το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ-ΟΦΗ Γιώργος Στεφανουδάκης, απευθυνόμενος στον κόσμο είπε: «Νίβουν τα χέρια τους σαν τον Πόντιο Πιλάτο. Ο καθένας μας παραπέμπει στον άλλο. Ας μας αποδείξει ο κ. Γερουλάνος ότι είναι πιο δυνατός από τον Αχιλλέα Μπέο».

Ο... γνωστός Αλέξης επέστρεψε στην κορυφή του κτιρίου της βασιλικής του Αγίου Μάρκου, για να κρεμάσει ένα πανό. «Δικαιοσύνη εδώ και τώρα στον ΟΦΗ, λαμόγια σας βλέπουμε και σας ξέρουμε. Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία-Σούπερ Κλίκα», αναφέρει το πανό, ενώ έχει φωτογραφίες των Πιλάβιου, Μπέου, Μαρινάκη Κομπότη και γράφει «είστε όλοι συνένοχοι».

Δίπλα από τον Κομπότη είναι τα σηματάκια της ΕΠΟ και της Λίγκας, ενώ πάνω από το κεφάλι του γράφει «Χορηγός Πάμε Στοίχημα»

Ένας οπαδός πήρε το μικρόφωνο, και είπε: «Σε πέντε λεπτά αρχίζει η πορεία. Αν θέλετε πάμε στο αεροδρόμιο ή πάμε να κλείσουμε τις δύο εφορίες, όσο μπορούμε για περισσότερο, γιατί το χρήμα τους πονάει».

Στο μεταξύ εξώδικο απέστειλε σήμερα η ΠΑΕ ΟΦΗ στη διοργανώτρια αρχή με το οποίο ουσιαστικά προσπαθεί να "μπλοκάρει" την επικύρωση, αύριο, του βαθμολογικού πίνακα της Β' Εθνικής ώστε τα επόμενα 24ωρα να πετύχει την επανεξέταση της ανάκλησης της απόφασης για τη μη αδειοδότηση της ομάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports