Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Το ξεχωριστό φιλικό των παλαίμαχων άσων της Παναχαϊκής

Το ξεχωριστό φιλικό των παλαίμαχων άσων ...

Παρών ο αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος

Στο Στάδιο της Παναχαϊκής βρέθηκε το Σάββατο 15/7/2023 ο Τάκης Πετρόπουλος για το φιλικό αγώνα των Παλαιμάχων της ιστορικής ομάδας με τη Μικτή Επιλέκτων Σελέστε.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Τάκης Πετρόπουλος επισκέφτηκε τα αποδυτήρια και είχε μακρά και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους Παλαιμάχους της Παναχαϊκής, όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά και για όλα όσα απασχολούν την πόλη μας.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Στον αγώνα επικράτησαν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Παναχαϊκής με το «χορταστικό» σκορ 5-2 ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δείπνο στο Ρίο.

Ο υπεύθυνος της Ομάδας Βετεράνων Σελέστε Δημήτρης Πιερρουτσάκος με δήλωση του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη για τη φιλοξενία των Επίλεκτων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών στον Δημοτικό Ξενώνα, καθώς και τις υπαλλήλους Μάρια Αραβαντινού και Μαρία Κυριακοπούλου που φρόντισαν για την άνετη κι ευχάριστη παραμονή τους κι επισήμανε:

«Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Αστέγων Δήμου Πατρέων, που είναι μοναδικός σε όλη την Ελλάδα, ενισχύει το μητροπολιτικό ρόλο της Πάτρας στον Αθλητισμό. Θα είμαστε στη διάθεση του Δήμου Πατρέων και για άλλες ενδιαφέρουσες αθλητικές διοργανώσεις όπως για παράδειγμα ενός υψηλού επιπέδου τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου, με τη συνεργασία και της ΕΠΣΑ».

Ειδήσεις  τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports