Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Λοβέρδος: Γιατί αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ - Το όλο νόημα υστερόγραφο στη δήλωσή του

Λοβέρδος: Γιατί αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ -...

Το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη

Ως «αμιγώς πολιτικούς» περιγράφει ο Ανδρέας Λοβέρδος τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ, παραμένοντας ωστόσο στην ενεργό πολιτική, όπως αφήνει εννοηθεί.

Ο κύριος Λοβέρδος δεν κατάφερε να εκλεγεί στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, όπου μάλιστα ήρθε δεύτερος πίσω από την Μιλένα Αποστολάκη (η οποία πήρε την έδρα), η οποία έλαβε πάνω 1600 περισσότερους σταυρούς.

 Αυτό, εντούτοις, δεν είναι ο λόγος για τον οποίο ο κ. Λοβέρδος αποχωρεί. Όπως όλα δείχνουν, η πολιτική του Νίκου Ανδρουλάκη, δεν φαίνεται να τον εκφράζει στην παρούσα στιγμή, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν η περιθωριοποίηση του ιστορικού στελέχους του κόμματος, Χάρη Καστανίδη.

 Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην βουλευτής δεν πρόκειται τουλάχιστον προς ώρας να προχωρήσει σε περαιτέρω… εξηγήσεις, δεν θα «βάλει δηλαδή τίποτα παραπάνω στον δημόσιο διάλογο». Παρ’ όλα αυτά, θα παραμείνει ενεργός στην πολιτική ζωή, αναζητώντας ενδεχομένως τον επόμενο σταθμό. Ενδεικτικό είναι, άλλωστε, και το υστερόγραφό του: «Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη».

Η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου
«Από σήμερα παραιτούμαι από όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος.
Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.

 

ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη».

Το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη
 

Από την πλευρά τους, στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σχολίασαν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την ανακοίνωση του Ανδρέα Λοβέρδου: «Καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από αυτές».

Πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις