Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εύα Καϊλή: «Ο δικαστής δέχτηκε επίπληξη από έναν μασόνο στο Qatargate»

Εύα Καϊλή: «Ο δικαστής δέχτηκε επίπληξη ...

Οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή είχαν εκφράσει απορία για το πρόσωπο της Μαρία Αρένα

Παρέμβαση με ανάρτησή της στα social media για τις εξελίξεις στο Qatargate έκανε σήμερα ο Εύα Καϊλή

Μετά τον σχολιασμό της παραίτησης του Βέλγου ανακριτή Μισέλ Κλεζ, για την υπόθεση Qatargate από τους δικηγόρους της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο και Σβεν Μαρί, η Εύα Καϊλή σήμερα ήταν δεικτική:  «Ο δικαστής δέχτηκε επίπληξη από έναν ελεύθερο μασόνο στο Qatargate: "Έκανε πάρα πολλά για να καλύψει την Αρένα". Η ουδετερότητα ενός δικαστή είναι πολύ σημαντική, όπως και η εικόνα της αμεροληψίας του» ανέφερε η Εύα Καϊλή 

Υπενθυμίζεται πως οι δικηγόροι της Εύας Καΐλή είχαν εκφράσει απορία για το πρόσωπο της Μαρία Αρένα, της ευρωβουλευτή που «βρέθηκε στο επίκεντρο των ερευνών», μετά την πληροφορία ότι ο γιος της και ο γιος του ανακριτή στην υπόθεση Qatargate «εμπλέκονται σε εταιρεία ιατρικής κάνναβης».

 «Με οδυνηρή έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο γιος του ανακριτή και ο γιος της Μαρία Αρένα εμπλέκονται σε μια εταιρεία ιατρικής κάνναβης!» είχαν πει χαρακτηριστικά σε κοινή τους δήλωση σημειώνοντας πως προκαλεί ερωτήματα πως η Μαρία Αρένα δεν ανακρίθηκε ποτέ από τον ανακριτή Μισέλ Κλεζ.

Υπενθυμίζεται, όπως είχε προαναγγελθεί και από τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, πως η Εύα Καϊλή προσέφυγε τελικά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για παραβίαση της βουλευτικής της ασυλίας. 

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε αναφέρει προ 20ημέρου πως η προσφυγή στο Ευρωκοινοβούλιο θα γίνει τον Ιούνιο και προ ημερών εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση από τους δικηγόρους της Εύας Καϊλή, της οποίας το όνομα ενεπλάκη στην περιβόητη υπόθεση που αποκαλείται Qatargate. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις