Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τέιλορ Σέρινταν είναι «απογοητευμένος» από την έξοδο του Κέβιν Κόστνερ από τη σειρά "Yellowstone"

Ο Τέιλορ Σέρινταν είναι «απογοητευμένος»...

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter αποκάλυψε επίσης πως όταν συζητούσε για τη σειρά στο HBO είχε ακουστεί και το όνομα του Ρόμπερτ Ρέντφορντ για να πρωταγωνιστήσει

Ο 53χρονος Τεξανός δημιουργός της επιτυχημένης σειράς «Yellowstone», Τέιλορ Σέρινταν έκανε τα πρώτα του σχόλια για τον 68χρονο Κέβιν Κόστνερ μετά την πολυδιαφημισμένη έξοδο του σταρ από τη σειρά.

Τον Μάιο, ανακοινώθηκε ότι η επιτυχημένη σειρά της Paramount network για έναν γαιοκτήμονα από τη Μοντάνα, τον Τζον Ντάτον (στο ρόλο ο Κόστνερ) και την οικογένειά του, με την οποία είναι σε σύγκρουση θα ολοκληρωθεί με την πέμπτη και τελευταία σεζόν φέτος τον Νοέμβριο.

Σε νέα συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter, ο Τέιλορ Σέρινταν παραδέχτηκε ότι είναι «απογοητευμένος» με την αποχώρηση του Κέβιν Κόστνερ.

«Περιορίζει το κλείσιμο του χαρακτήρα του. Δεν το αλλάζει, αλλά το περικόπτει» είπε ο Σέρινταν, ο οποίος από άγνωστος ηθοποιός έγινε ο πιο παραγωγικός σεναριογράφος στο Χόλιγουντ εδώ και μια δεκαετία. O Taylor Sheridan που εκτός από σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι & ηθοποιός, είναι κυρίως γνωστός για τα σενάρια του για τo «Sicario» του Ντενίς Βιλνέβ (2015) και «Hell or high water – Πάση Θυσία» του Ντέιβιντ Μακένζι το 2016.

Εβδομάδες μετά την ακύρωση του «Yellowstone», ο Κέβιν Κόστνερ αποκάλυψε ότι επενδύει τον χρόνο και τους πόρους του σε ένα δικό του πρότζεκτ με φόντο την Άγρια Δύση - μια ταινία με τίτλο «Horizon: An American Saga» που είναι στα σκαριά εδώ και 35 χρόνια.

«Η τελευταία μου συζήτηση με τον Κέβιν ήταν ότι είχε αυτό το πρότζεκτ, το οποίο θέλει να σκηνοθετήσει. Εκείνος και το τηλεοπτικό δίκτυο ήταν σε διαμάχη για το πότε θα μπορούσε να αποχωρήσει από τη σειρά «Yellowstone». «Είπα: "Μπορούμε σίγουρα να κάνουμε ένα χρονοδιάγραμμα για την προτιμώμενη ημερομηνία εξόδου του", κάτι που κάναμε» διευκρίνισε ο δημιουργός της σειράς.

«Η γνώμη μου για τον Κέβιν ως ηθοποιό δεν έχει αλλάξει» είπε ο Τέιλορ Σέρινταν. «Η δημιουργία του Τζον Ντάτον είναι συμβολική και ισχυρή... και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον Κέβιν που δεν μπορούσα να λύσω μαζί του στο τηλέφωνο. Αλλά μόλις μπλέκονται οι δικηγόροι, τότε οι άνθρωποι δεν μπορούν να μιλήσουν μεταξύ τους και αρχίζουν να λένε πράγματα που δεν είναι αλήθεια και προσπαθούν να μεταθέσουν την ευθύνη με βάση το πώς φαίνεται να αντιδρά ο Τύπος ή το κοινό» υποστήριξε.

Στο μεταξύ ο Σέρινταν αποκάλυψε στο The Hollywood Reporter και κάτι ακόμα γύρω από τη σειρά «Yellowstone». Όπως έγραψε το collider.com, για το ρόλο που έκανε τελικά ο Κόστνερ, του John Dutton είχε συζητηθεί και το όνομα ενός μεγάλου Αμερικανού σταρ και λάτρη της Αμερικάνικςη Δύσης και της κουλτούρας της, του Ρόμπερτ Ρέντφορντ.  Ήταν όταν ο Σέρινταν σε αρχικό στάδιο συζητούσε για τη σειρά με το HBO & τους ιθύνοντες του. Ο Σέρινταν είχε παρουσιάσει το «Yellowstone» με τον Κevin Costner ως τον ιδανικό πρωταγωνιστή για να λάβει την απάντηση πως το δίκτυο προτιμούσε τον Robert Redford.

Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ο Sheridan στο The Hollywood Reporter, "μου είπαν πως αν μας φέρεις τον Robert Redford, θα δώσουμε το πράσινο φως για το γύρισμα του πιλότου της σειράς".  

Ο δημιουργός του «Yellowstone» έσπευσε να συναντήσει τον Redford, στο Σάντανς στη Γιούτα και το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως ο παλαίμαχος και πάντα γοητευτικός σταρ που είχε αναδειχθεί με το εμβληματικό γουέστερν «Butch Cassidy and the Sundance Kid» το 1970, δέχθηκε με χαρά να υποδυθεί τον John Dutton. Χαρούμενος ο Σέρινταν μίλησε κατόπιν με τον επικεφαλής που είχε αναλάβει το πρότζεκτ και του ανήγγειλε πως είχε τον Ρέντφορντ για να λάβει την απίστευτη απάντηση: "αυτό που θέλουμε είναι έναν τύπο σαν τον Ρέντφορντ (We meant a Robert Redford type)".

Τελικά η σειρά «Yellowstone» βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα της Paramount καθώς το HBO θεώρησε και το σενάριο και την αγροτική ζωή που παρουσίαζε όχι ταιριαστά στο προφίλ του σταθμού! Η σειρά προβάλλεται και σε streaming στο Peacock.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ως Sundance Kid.

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ως Sundance Kid.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight