Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο δεύτερος κύκλος του “And Just Like That” ξεκινά 23/6 με διπλό επεισόδιο σε Ελληνικό συνδρομητικό κανάλι

Ο δεύτερος κύκλος του “And Just Like Tha...

Το ξεκίνημα της δεύτερης ενότητας της δημοφιλούς σειράς βρίσκει την Κάρι (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) να θρηνεί ακόμα τον απρόσμενο θάνατο του Μίστερ Μπίγκ

Ο πολυαναμενόμενος δεύτερος κύκλος του “And Just Like That” που είναι η συνέχεια του πολύ επιτυχημένου «Sex and the city», ξεκινά να παίζεται στη χώρα μας, αποκλειστικά  στο Vodafone TV με διπλό μάλιστα επεισόδιο την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023.

Το “And Just Like That” έχει & πάλι στο προσκήνιο τη δημοφιλή παρέα των εμβληματικών πρωταγωνιστριών Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον, Κριστίν Ντέιβις (την γυναικοπαρέα στην σειρά και στις ταινίες συμπλήρωνε η τολμηρή Σαμάνθα της Κιμ Κατράλ) να εξερευνούν ξανά τη φιλία, την αγάπη και τις σύγχρονες σχέσεις, παραμένοντας πιστές στο πνεύμα της αρχικής σειράς.

Ο πολυαναμενόμενος 2ος κύκλος του “And Just Like That” αναμένεται να συναρπάσει το γυναικείο και όχι μόνο κοινό.

Το ξεκίνημα της δεύτερης σειράς βρίσκει την Κάρι (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) να θρηνεί ακόμα τον απρόσμενο θάνατο του Μίστερ Μπίγκ (Κρις Νοθ), ο οποίος όμως δεν ήταν η μόνη μεγάλη αγάπη της. Ο πρώην αρραβωνιαστικός της Έϊνταν επιστρέφει σε αυτή τη σεζόν αναθεωρώντας μια ιστορία αγάπης που είχε στο παρελθόν βουλιάξει.

Μέσα από 11 νέα επεισόδια η παρέα που εισήγαγε την έννοια sisterhood για τα καλά στο λεξιλόγιο ης αμερικανικής τηλεόρασης μας συστήνει σε μια νέα συζήτηση σχετικά με τη σημασία του σεξ για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, αναθεωρεί τις φιλικές σχέσεις και θέτει επί τάπητος και το κυνήγι των ατομικών ονείρων που δεν είναι ποτέ αργά να κυνηγήσει κάποιος. 

Το “And Just Like That” κάνει την λαμπρή πρεμιέρα στις 23 Ιουνίου, ενώ βρίσκεται διαθέσιμη και η κατηγορία Sex and the City Universe που περιλαμβάνει όλους τους κύκλους του “Sex and the City”, του “And Just Like That”, αλλά και του ντοκιμαντέρ της αναβίωσης, καθώς και ακυκλοφόρητο backstage υλικό και συζητήσεις με τους σεναριογράφους, πάντα στο Vodafone TV.

Παίζουν & ο John Corbett και οι Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Sara Ramirez και Karen Pittman. Όσο για την Kim Cattrall θα την ξαναδούμε ως Samantha Jones. Όπως γράφτηκε θα εμφανιστεί σε μία σκηνή στο φινάλε της 2ης σαιζόν.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight