Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κως: Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης αγνοούμενης Αναστάζια - Χτενίζουν το σημείο σκυλιά της ΕΛ.ΑΣ.

Κως: Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης αγνο...

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της

Ενισχυμένες είναι οι δυνάμεις στην Κω με στόχο να βρουν στοιχεία που οδηγούν στον εντοπισμό της 27χρονης από την Πολωνία, η οποία εξαφανίστηκε στις 12 Ιουνίου από την περιοχή του Τιγκακίου στο νησί.

Οι έρευνες συνεχίζουν αδιάκοπά με Αστυνομία, Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία να κάνουν φύλλο και φτερό την περιοχή που έδωσε σήμα το κινητό της την τελευταία φορά.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση βρέθηκε το κινητό της 27χρονης σε εγκαταλειμμένο κτήριο στην περιοχή Μαρμάρι από έναν άνδρα ο οποίος εργάζεται ως σεκιούριτι.

 Τι βρήκαν οι Αρχές στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές
Ήδη έχει συλληφθεί και ανακρίνεται ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές ενώ οι Αρχές έχουν χωρίσει τις έρευνες σε δύο μέρη. Από τη μία να βρουν τα πρόσωπα με τα οποία επικοινώνησε η 27χρονη πριν εξαφανιστεί και από την άλλη να τη βρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ύποπτος έπεισε την κοπέλα από την Πολωνία να την οδηγήσει σπίτι του για να την προμηθεύσει με χασίς.

 Στον 32χρονο από το Μπαγκλαντεσιανός που συνελήφθη, ασκήθηκε ήδη δίωξη για αρπαγή και θα απολογηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του τακτικού Ανακριτή της Κω. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, αστυνομικοί συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Βρέθηκαν δύο ποτήρια μπύρας, δύο μαχαίρια, ένα στριφτό τσιγάρο στο τασάκι, μία γυναικεία μπλούζα η οποία φέρει μία κηλίδα και μία τρίχα χρώματος ξανθού, ένα φούτερ χρώματος πορτοκαλί και μια κόκκινη μπλούζα σε κάδο απορριμμάτων, αλλά και ένα αεροπορικό εισιτήριο για Ιταλία στις 15 Ιουλίου στο όνομα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις