Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο Δήμος τοποθέτησε εξοπλισμό για τους λουόμενους σε Κολυμβητήριο, Μποζαΐτικα, Καστελλόκαμπο, Ακταίο, Ψαθόπυργο

Πάτρα: Ο Δήμος τοποθέτησε εξοπλισμό για ...

Αυτή την εβδομάδα αντίστοιχες κατασκευές και εξοπλισμό για την εξυπηρέτηση των λουόμενων, τοποθετούνται από το Δήμο σε παραλίες νότια της πόλης

Οι Πατρινοί και οι επισκέπτες απολαμβάνουν και φέτος τις παραλίες του Δήμου της περιοχής και τις κατασκευές που τοποθέτησαν οι εργαζόμενοι του Δήμου για να εξυπηρετούνται οι λουόμενοι.

Μετά τη πλαζ της Αγυιάς, ο Δήμος Πατρέων όπως γνωστοποιεί σχετική ανακοίνωση, τοποθέτησε αποδυτήρια, σκίαστρα, παγκάκια, ομπρέλες και προέβη σε καθαρισμό των παραλιών στο «Δελφίνι», στο Κολυμβητήριο, στα Μποζαΐτικα (Διγενή Ακρίτα), στον Άγιο Παντελεήμονα, κοντά στον Παιδικό Σταθμό Μποζαϊτίκων, στις Δάφνες, στον Καστελλόκαμπο, στο Ρίο (Πάρκινγκ) και κοντά στην πλάστιγγα των φέρι μποτ, στο Ακταίο, στον Άγιο Βασίλειο, στα Αραχωβίτικα όπου εκτός των άλλων έχει δημιουργηθεί και Μπιτς Βόλεϊ καθώς και στον Ψαθόπυργο.

Υπενθυμίζεται ότι στην πλαζ της Αγυιάς και στο Ρίο (Δημορηγόπουλου) έχουν τοποθετηθεί και οι μηχανισμοί seatrack για τη διευκόλυνση της πρόσβασης ΑμεΑ  στη θάλασσα.

Αυτή την εβδομάδα αντίστοιχες κατασκευές και εξοπλισμό για την εξυπηρέτηση των λουόμενων, οι εργαζόμενοι του Δήμου τοποθετούν σε παραλίες νότια της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις