Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Σε Κρήνη και Ροΐτικα ο Πέτρος Ψωμάς την Κυριακή

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Σε Κρήνη κ...

Πολυμελείς αντιπροσωπείες του σπιράλ συμμετείχαν σε τοπικές εκδηλώσεις

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς βρέθηκε στην Κρήνη και στα Ροΐτικα την περασμένη Κυριακή, προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από φορείς της πόλης.

Τον επικεφαλής του σπιράλ πλαισίωναν πολυμελείς αντιπροσωπείες του σπιράλ, καθώς στο περιθώριο των εκδηλώσεων έγιναν συναντήσεις με τους διοργανωτές και με τους πολίτες που συμμετείχαν. 

Το πρωί της Κυριακής, στην Κρήνη, ο «Σύλλογος Ανάδειξης Πολιτισμικής Κληρονομιάς Κρήνης» διοργάνωσε την εκδήλωση-θεσμό «Με το δισάκι μας στον ώμο», το  καθιερωμένο ετήσιο περπάτημα στο ρέμα της Νερομάνας. Με αφετηρία στην κεντρική πλατεία της Κρήνης, μεγάλο πλήθος ντόπιων και επισκεπτών διέσχισαν το πανέμορφο ρέμα και κατέληξαν σε οργανωμένο γλέντι με τη συμμετοχή της ορχήστρας του Χορευτικού του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες τα μέλη του σπιράλ: Θάνος Δούρος, Εύα Αθανασοπούλου, Μαίρη Κάργα, Μαρία Γούβη, Δημήτρης Νταλαπέρας, Ευγενία Ορφανού, Ελεάνα Σκοπελίτη και φίλοι της δημοτικής παράταξης.

Το απόγευμα της Κυριακής, στην Πρώην Πατρινή Παιδική Εξοχή στα Ροΐτικα Πατρών, το «Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας - Καλλίπολις» διοργάνωσε ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Φτιάχνω τον κόσμο που θέλω», με την υποστήριξη της εθελοντικής ομάδας πρόληψης «Ανάβαθμος» που δραστηριοποιείται στην Δημοτική Ενότητα Βραχναιίκων – Παραλίας Πατρών. Στο χώρο των κατασκηνώσεων λειτούργησαν ενημερωτικά περίπτερα με φωτογραφικό και έντυπο υλικό και διαδραστικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παρουσίαση θεατρικού δρώμενου από το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας. Από την πλευρά του σπιράλ στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν οι: Ευαγγελία Βαβαρούτα, Άκια Σταμάτη, Θωμάς Σοφίας, Μιχάλης Μαυρίκος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Μάρι Παπαγιαννοπούλου, Γωγώ Νικολοπούλου.

Οι περιοδείες του Πέτρου Ψωμά και του σπιράλ συνεχίζονται σε όλες της περιοχές της Πάτρας, σε καθημερινή βάση, με αμείωτη ένταση, τόσο για συμμετοχή σε τοπικές εκδηλώσεις, όσο και για επικοινωνία με τους δημότες και ενημέρωση σχετικά με το όραμα του σπιράλ για την Πάτρα, εν όψει και των δημοτικών εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις