Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Στον Καστελλόκαμπο ο Πέτρος Ψωμάς και το σπιράλ

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Στον Καστε...

Συνάντηση της παράταξης με εκπροσώπους του τοπικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - Επίσκεψη στον Καστελλόκαμπο πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Πέτρος Ψωμάς και μέλη της δημοτικής παράταξης σπιράλ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού-Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καστελλόκαμπου, στα γραφεία του συλλόγου. Οι δύο πλευρές συζήτησαν για ζητήματα που απασχολούν τους δημότες της περιοχής, αλλά και θέματα γενικότερου αυτοδιοικητικού ενδιαφέροντος.

Τα μέλη του συλλόγου παρουσίασαν τα κύρια αιτήματα τους σε ότι αφορά τον Δήμο Πατρέων με κυρίαρχα την σύνδεση των βόθρων με το δημοτικό σύστημα αποχέτευσης και τα τεχνικά έργα που προβλέπονται από την εφαρμογή του Σχεδίου Πόλεως και καθυστερούν (διανοίξεις δρόμων, πεζοδρόμια κλπ). Τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής απασχολούν επίσης θέματα όπως η έλλειψη τακτικής συγκοινωνιακής σύνδεσης με το κέντρο, ζητήματα καθαριότητας και εικόνας πόλης καθώς και το κυρίαρχο θέμα του τρένου με τις γνωστές διατυπωμένες θέσεις περί της πλήρους υπογειοποίησης και της αναγκαιότητας διατήρησης των δρομολογίων του προαστιακού.

Ο Πέτρος Ψωμάς είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί όλων των θεμάτων, να απαντήσει σε ερωτήσεις μελών του συλλόγου και κατοίκων και να παρουσιάσει ακροθιγώς το όραμα και το πρόγραμμα του σπιράλ για τη διοίκηση του Δήμου Πατρέων και την ανάπτυξη της πόλης, μέσω συγκεκριμένων κινήσεων και αποφάσεων. Με σαφήνεια παρουσιάστηκαν οι θέσεις της παράταξης υπέρ της χρηματοδότησης του δήμου από ευρωπαϊκά προγράμματα, για την απασχόληση επιπλέον εργαζομένων μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, την εκ νέου λειτουργία μιας δημοτικής αναπτυξιακής επιχείρησης, τη δημιουργία πολυμελούς τμήματος δημοτικής αστυνομίας κ.α. Μέσω συγκεκριμένων παραδειγμάτων που ήδη εφαρμόζονται σε δήμους της χώρας, ο υποψήφιος δήμαρχος ανέλυσε μια σειρά πρωτοβουλιών που το σπιράλ σχεδιάζει να λάβει, προκειμένου να καταστεί η Πάτρα πόλη βιώσιμη και πόλος έλξης επισκεπτών.   

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος Γιάννης Κανελλόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Σταύρος Μπουρδόπουλος, ο Γραμματέας Κωνσταντίνος Μουστάκης, η Ταμίας Βούλα Κουζινάκη και το μέλος Δημήτρης Μαρίνης. Τον Πέτρο Ψωμά συνόδευαν ο δημοτικός σύμβουλος Θάνος Δούρος, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Χάρης Κοντογιαννάτος, ο Νίκος Κοτσώνης εκ μέρους του Πολιτικού Συμβουλίου και τα μέλη του σπιράλ: Γιάννης Βαρδάλος, Μάκης Κουλούρης, Άννα Νικολάου, Νίκος Κουνάδης, Κώστας Αδαμόπουλος. Στη συνάντηση συμμετείχαν και κάτοικοι της περιοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις