Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές 2023: Συνάντηση εξπρές- Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Εκλογές 2023: Συνάντηση εξπρές- Ολοκληρώ...

Διήρκησε περίπου μισή ώρα

Σχεδόν μισή ώρα διήρκησε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο. Κατά την έξοδό τους οι πολιτικοί αρχηγοί δεν έκαναν καμία δήλωση.

Σύσκεψη με τους πέντε πολιτικούς αρχηγούς πραγματοποίησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου προκειμένου να διαπιστώσει για ύστατη φορά αν υπάρχει ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου. 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά την κατάθεση των τριών διερευνητικών εντολών σχηματισμού κυβέρνησης, κάλεσε τους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής που προέκυψε από τις εκλογές της 21ης Μαΐου σε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 3 εδάφιο γ΄ του Συντάγματος.

Οι αφίξεις
Πρώτος έφτασε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα, βλέποντας άδειο το τραπέζι όπου θα γίνει η σύσκεψη μονολόγησε λέγοντας: «Τι, μόνος μου θα είμαι;»

Δεύτερος έφτασε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Ακολούθησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.  Ακριβώς στις 11 έφτασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Λίγα δευτερόλεπτα μετά έφτασε και ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Μάλιστα, εξηγώντας γιατί έφτασε τελευταίος ακούστηκε να λέει: «Είχε ένα τουριστικό εδώ και άργησα».

Ο πρωθυπουργός κάθισε δίπλα στον Νίκο Ανδρουλάκη και δίπλα στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος. Απέναντί τους κάθονται Τσίπρας και Κουτσούμπας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις