Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξέσπασε ο 81χρονος σε αμαξίδιο που του έκαναν έξωση: Κοιμόμασταν και μπούκαραν στο σπίτι – Μας πήραν από το κρεβάτι

Ξέσπασε ο 81χρονος σε αμαξίδιο που του έ...

«Είμαστε “εγκληματίες”, ήρθαν δέκα περιπολικά εδώ»

Δημόσια μίλησε ο 81χρονος από τη Χαλκιδική που έχασε το σπίτι του σε έξωση, δηλώντας ότι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα τη στιγμή που κοιμόταν και τον τράβηξαν από το κρεβάτι για να τον διώξουν.

«Μπήκαν στις 07:00 το πρωί, την ώρα που κοιμόμασταν με κλειδαρά. Είχαν δικαστικό κλητήρα, δικηγόρο και μπούκαραν μέσα στο σπίτι. Την ώρα που κοιμόμασταν, μας πήραν από το κρεβάτι και μας έβγαλαν έξω με αναπηρικό αμαξίδιο», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 Επίσης, πρόσθεσε ότι «ο γιος μου πήρε ένα δάνειο 70.000 ευρώ και εγώ έγινα εγγυητής. Πλήρωσε 50 και μας έβγαλαν το σπίτι σε πλειστηριασμό. Από χθες είμαστε έξω από το σπίτι και κοιμόμαστε στο μπαλκόνι. Είμαστε “εγκληματίες”, ήρθαν δέκα περιπολικά εδώ να βγάλουν έξω έναν “εγκληματία” έξω που έχει αναπηρία τα τελευταία 24 χρόνια με 85%».

Υπενθυμίζεται, πως ο 81χρονος ζούσε στα Νέα Φλογητά και έχασε το σπίτι, επειδή είχε μπει ως εγγυητής σε δάνειο του γιο του, με το μεγαλύτερο μέρος να έχει αποπληρωθεί. Ωστόσο, το οίκημα χάθηκε σε πλειστηριασμό τον Δεκέμβριο του 2022.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις