Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πασχάλης Τερζής: Μίλησε στο «J2US» και η Εύη Δρούτσα έβαλε τα κλάματα

Πασχάλης Τερζής: Μίλησε στο «J2US» και η...

Δείτε το σχετικό βίντεο

Στο χθεσινό  επεισόδιο του Just the 2 of Us πέρα από χορό και τραγούδι, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν και μια συγκινητική στιγμή, όταν ο Πασχάλης Τερζής που έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από το τραγούδι, συνδέθηκε τηλεφωνικά για να μιλήσει για την Εύη Δρούτσα.

Η στιχουργός και ο Μπο που διαγωνίζονται στο σόου, ερμήνευσαν το τραγούδι «Ο δικός μου δρόμος» του ταλαντούχου τραγουδιστή, το οποίο μάλιστα έχει γράψει η ίδια η Εύη Δρούτσα.

Όταν το ζευγάρι ολοκλήρωσε την εμφάνισή του, ο Πασχάλης Τερζής, συνδέθηκε τηλεφωνικά και αφού χαιρέτισε το κοινό, μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του με τη στιχουργό, αποκαλύπτοντας την ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο έχει ερμηνεύσει ο ίδιος.

«Πασχαλάκο μου είναι τιμή μου που τόσα χρόνια έχεις πει τόσα τραγούδια μου», είπε συγκινημένη η Εύη Δρούτσα με τον Πασχάλη Τερζή να λέει: «Με έκανε κομμάτια πάλι. Ήμουν σίγουρος ότι θα βάλεις τα κλάματα και τα έβαλα εγώ πρώτος. Η Εύη το γέννησε αυτό το τραγούδι, έκλαιγε από την πρώτη στιγμή που μου διάβασε τους στίχους. Αυτό το τραγούδι είναι η ιστορία της ζωής της Εύης. Πέρασε δύσκολα αυτό το παιδί, είναι παλικάρι η Εύη. Είσαι σταθμός στη ζωή μου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight