Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Anubis «Ο Άνθρωπος που Έπεσε στη Γη»

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Anubis «Ο Ά...

Πρόκειται για την επίσημη διασκευή σε graphic novel της καλτ ταινίας επιστημονικής φαντασίας του 1976 σε σκηνοθεσία Νίκολας Ρεγκ με τον Ντέιβιντ Μπόουι

Από τις Εκδόσεις Anubis που ειδικεύονται στα graphic novel κυκλοφόρησε «Ο Άνθρωπος που Έπεσε στη Γη» σε σενάριο Dan Watters, εικονογράφηση Dev Pramanik και μετάφραση του Χρήστου Τσέλιου.

Πρόκειται για την επίσημη διασκευή σε graphic novel της καλτ ταινίας επιστημονικής φαντασίας του 1976 σε σκηνοθεσία Nicolas Roeg με πρωταγωνιστές τους David Bowie, Candy Clark και Rip Torn, που με τη σειρά της βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα του 1963 του Walter Tevis.

Ο μυστηριώδης εξωγήινος Τόμας Τζερόμ Νιούτον πέφτει στη Γη σε μια αποστολή να σώσει τον ρημαγμένο από την ξηρασία πλανήτη του Ανθέα από την οικολογική καταστροφή.

Αποφασισμένος να βρει έναν τρόπο να μεταφέρει νερό πίσω στον ετοιμοθάνατο κόσμο του, ο Νιούτον αρχίζει να πουλάει πατέντες για προηγμένη τεχνολογία, αλλά η επιτυχία του σύντομα τον κάνει στόχο τόσο της κυβέρνησης όσο και μιας μοχθηρής αντίπαλης εταιρείας.

Καθώς η αποστολή του καταλήγει να διαρκεί χρόνια, ο Νιούτον συνειδητοποιεί πως ενδίδει στις υπερβολές του κόσμου μας και επιζητά απελπισμένα να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Αυτή εδώ είναι η επίσημη διασκευή σε graphic novel (κόμικ) της καλτ ταινίας επιστημονικής φαντασίας του 1976 σε σκηνοθεσία του Νίκολς Ρεγκ με πρωταγωνιστές τον πάντα ανήσυχο καλλιτεχνικό και πρωτοπόρο σούπερ σταρ της ροκ μουσικής και του σινεμά, τον αξέχαστο David Bowie, και τους Candy Clark και Rip Torn. Η ταινία βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα του 1963 του Walter Tevis, συγγραφέα των βιβλίων «The Hustler», «The Color of Money» και «The Queen’s Gambit», και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Η έκδοση περιλαμβάνει ένα νέο άρθρο για την ταινία «The Man Who Fell to Earth» του Stephen Dalton, με αδημοσίευτες μέχρι τώρα φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Σε σενάριο Dan Watters και εικονογράφηση Dev Pramanik.

"Μπορείς να νιώσεις την παρουσία του Bowie σε κάθε σελίδα!"Total Film

«Διασκευάζει την ιστορία για ένα νέο μέσο και μια νέα γενιά.» – NME

«Οι θαυμαστές της ταινίας θα απολαύσουν αυτή τη νέα οπτική...» – Slings and Arrows

«Ο Dev Pramanik αποτυπώνει τέλεια τον ήρωα του Bowie!» – Sci-Fi Bulletin.

Το βιβλίο των 128 σελίδων κυκλοφορεί & στα Πατρινά βιβλιοπωλεία.

*Ο Dan Watters που κατοικεί στο Λονδίνο, είναι Βρετανός σεναριογράφος και δημιουργός κόμιξ που έχουν αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, όπως τα Home Sick Pilots, Coffin Bound και Limbo. Έχει υπογράψει επίσης το σενάριο για τη σειρά Arkham City: The Order of the World και τις Cowboy Bebop, Assassin's Creed και Wolfenstein για την Titan. Μπορείτε να τον βρείτε στο @danpgwatters.

Ο Dev Pramanik κατάγεται από την Καλκούτα της Δυτικής Βεγγάλης στην Ινδία. Σπούδασε στο Jalpaiguri Government Engineering College, πριν γίνει αυτοδίδακτος εικονογράφος κόμιξ. Η πρώτη του δουλειά ήταν στο Nightbreed #9-11. Στη συνέχεια, δούλεψε στα Vampire: The Masquerade, Paradiso και Firefly, ενώ συνεργάστηκε με τον Ram V στα Grafity’s Wall και Black Mumba. Ένα από τα πρόσφατα έργα του ήταν η διασκευή σε κόμιξ του prequel του Dune: House Atreides.

Eπιμέλεια ανάρτηση: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture