Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Αναβρασμός με το market pass, άφαντο το βοήθημα για τα σούπερ μάρκετ

Αναβρασμός με το market pass, άφαντο το ...

Καμία ενημέρωση για τις άυλες κάρτες που ήταν τα χρήματα να πιστωθούν σήμερα

Αλαλούμ επικρατεί από το πρωί με την πληρωμή του Market Pass σε άυλες κάρτες για τον μήνα Απρίλιο. Ακόμα να φανεί το... φως το αληθινό και χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση.
Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο ότι το market pass θα πληρωθεί σήμερα 3 Απριλίου μέχρι στις 18:00 το απόγευμα. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα, σε καμία τράπεζα.

Όπως είναι λογικό, οι πολίτες περιμένουν αυτό το μικρό βοήθημα για να κάνουν τις αγορές τους, και ακόμα βρίσκονται στο περίμενε.

 Πάντως, αν δεν πληρωθεί σήμερα μέχρι αργά το βράδυ, οι πληρωμές θα γίνουν από αύριο 4 Απριλίου.

 Οι προγραμματισμένες πληρωμές για το market pass για ψώνια στο σούπερ μάρκετ είναι στις 3 Μαΐου για τον μήνα Μάιο, στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο, και στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.

Τονίζεται ότι δεν είναι εφικτή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψη του χρηματικού ποσού που πιστώνεται στην χρεωστική κάρτα.

Η χρήση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω συσκευής, η οποία υποστηρίζει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών(Web/Virtual POS).

Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα παραμένει ενεργοποιημένη έως την 31η.08.2023, μετά την πάροδο της οποίας το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός υποχρεούται άμεσα να την απενεργοποιήσει ενώ, χάνεται όποιο υπόλοιπο δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις