Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βαρύτατη κακουργηματική δίωξη στον 15χρονο που φέρεται να βίασε 12χρονο – Συνελήφθησαν και οι γονείς του

Βαρύτατη κακουργηματική δίωξη στον 15χρο...

Ο 15χρονος ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 15χρονου που καταγγέλλεται ότι βίασε 12χρονο το απόγευμα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, παρών στο περιστατικό φέρεται να ήταν και ένας 11χρονος.

Στον 15χρονο ασκήθηκε δίωξη για βιασμό και γενετήσια πράξη ενώπιον ανηλίκου, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς του, στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι και την ερχόμενη Πέμπτη θα δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 11χρονος δεν συνελήφθη, καθώς σύμφωνα με την απόφαση του εισαγγελέα πρόκειται για ανήλικο, κάτω των 12 ετών. Παράλληλα από τον εισαγγελέα έχει ζητηθεί η ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου θύματος.

Ο 15χρονος ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα και μέχρι κρατείται. Αρνείται τις κατηγορίες και όπως ισχυρίζεται τα παιδιά, έπαιζαν στην πλατεία, στη συνέχεια μάλωσαν και ο 12χρονος απλά ανέφερε το όνομά του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
 Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο επίσης ανήλικων εμπλεκόμενων ατόμων και συνέλαβαν το ένα εξ’ αυτών με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, απογευματινές ώρες της (30-03-2023), δύο ανήλικοι οδήγησαν τον παθόντα στην οικία ενός εξ΄αυτών, όπου ο ένας προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, παρουσία του δεύτερου, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια εξανάγκαζαν το θύμα να παρακολουθεί βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου παθόντα, ενώ ενημερώθηκε σχετικά Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις