Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πολάκης κατά δημοσκοπήσεων: "Έχει καταντήσει πρόκληση - Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μπροστά αυτή τη στιγμή"

Πολάκης κατά δημοσκοπήσεων: "Έχει κ...

Αφορμή η δημοσκόπηση της Metron Analysis, στην οποία η ΝΔ προηγείται με 5,8% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Σε "πόλεμο" με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων εξακολουθεί να βρίσκεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, με αφορμή τις πρόσφατες μετρήσεις που επιμένουν να δείχνουν την ΝΔ μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, με διαφορά ασφαλείας.

 Αφορμή αυτή την φορά ήταν η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το MEGA, στην οποία η ΝΔ προηγείται με 5,8% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

 Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση ψήφου, το κυβερνών κόμμα λαμβάνει 32,5% (από 33,7% που είχε στην προηγούμενη μέτρηση, στις 16 Μαρτίου), ο ΣΥΡΙΖΑ 26,7% (από 26,3%), το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ 11,7% (από 11,8%), το ΚΚΕ 7,1% ( από 7,5%), η Ελληνική Λύση 5,2% (5,2%), το ΜέΡΑ25 4,9% (4,9%) και το κόμμα Κασιδιάρη 4,7% (4,7%).

 

Ο Παύλος Πολάκης λοιπόν, αμφισβήτησε τις μετρήσεις, μίλησε για "πρόκληση", και δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την στιγμή προηγείται της ΝΔ, με την διαφορά να αυξάνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες.

"Έχει καταντήσει πρόκληση πλέον!! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μπροστά αυτή τη στιγμή και θα διευρύνει τη διαφορά όσο πλησιάζουμε στις 21/5!!" γράφει στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις