Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η βλάβη στον Προαστιακό που τον έθεσε εκτός και προκάλεσε ταλαιπωρία- Έσπασε κομμάτι της σιδηροτροχιάς- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η βλάβη στον Προαστιακό που τον έ...
Γιάννης Πομώνης, Κωνσταντίνα Τσίχλα

Ταλαιπωρία για πολλούς επιβάτες

ΝΕΟΤΕΡΟ: Αποκατατάθηκε στις 4.20 το απόγευμα η βλάβη στον Προαστιακό που τον έθεσε εκτός και προκάλεσε ταλαιπωρία καθώς πολλοί ήταν οι επιβάτες που περίμεναν στη στάση του Καστελλόκαμπου. 

Η βλάβη, σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκε όταν έσπασε ένα μικρό κομμάτι της σιδηροτροχιάς. Επί της ουσίας έσπασε τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής λόγω παλαιότητας. 

Πρώτη Ενημέρωση: Στην στάση του Προαστιακού στον Καστελλόκαμπο περιμένουν πολλοί επιβάτες καθώς βλάβη που υπάρχει στις ράγες του τρένου προκάλεσε διακοπή των δρομολογίων.

Αρκετοί φοιτητές που έφτασαν από το πανεπιστήμιο με λεωφορείο ως εκεί προκειμένου να μπουν προς το κέντρο ενημερώθηκαν για τη βλάβη και ότι θα τους παραλάβουν λεωφορεία του ΟΣΕ.

Ωστόσο ελάχιστοι έχουν φύγει από το σημείο  με τους υπόλοιπους να αναμένουν ζώντας εδώ και αρκετή ώρα μεγάλη ταλαιπωρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες έσπασε ένα μικρό κομμάτι της σιδηροτροχιάς. Επί της ουσίας έσπασε τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής λόγω παλαιότητας. 

Να σημειώσουμε ότι σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι με λεωφορεία θα γίνονται τα δρομολόγια από τον Άγιο Ανδρέα μέχρι το Ρίο. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις