Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέμπη: Στον ανακριτή σήμερα ο επιθεωρητής του ΟΣΕ

Τέμπη: Στον ανακριτή σήμερα ο επιθεωρητής του ΟΣΕ

Τι αναμένεται να καταθέσει

Στον ειδικό ανακριτή οδηγείται σήμερα ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που αντιμετωπίζει κατηγορίες για το δυστύχημα στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Ο επιθεωρητής του ΟΣΕ αντιμετωπίζει κατηγορίες συνυπαιτιότητας με τον σταθμάρχη που είχε βάρδια την ώρα του δυστυχήματος στα Τέμπη, και ο οποίος έχει προφυλακιστεί.

Αναμένεται να καταθέσει υπόμνημα το οποίο θα είναι 80 σελίδων. Με την κατάθεση του επιθεωρητή κλείνει ο πρώτος κύκλος καταθέσεων των πιθανών συνυπευθύνων τους οποίους κάλεσε ο ανακριτής για κατάθεση. Υπενθυμίζεται πως ήδη έχουν καταθέσει οι δύο σταθμάρχες που είχαν υπηρεσία πριν από τη μοιραία βάρδια.

Ο επιθεωρητής δηλώνει αθώος, λέγοντας πως ναι μεν έβγαλε αυτός τις βάρδιες, ωστόσο την τελική έγκριση τη δίνουν ανώτεροί του.

«Αρνείται προφανώς τις κατηγορίες. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα. Εν ευθέτω χρόνω θα εισφέρουμε πολλά στοιχεία και σίγουρο είναι ότι την Πέμπτη στην απολογία του δεν πρόκειται να κρύψει τίποτα και θα κάνει θα πει αυτά που πρέπει να πει. Η άποψη μας και επ’ αυτής της κατηγορίας είναι ότι προφανώς δεν υπάρχει ούτε αμέλεια τουλάχιστον για τον άνθρωπο αυτό» έλεγε πριν μερικές ημέρες ο δικηγόρος του Γιάννης Γλύκας.
 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις