Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Άγγελος Τσιγκρής για την 25η Μαρτίου: "Η Ελλάδα θα τα καταφέρει" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άγγελος Τσιγκρής για την 25η Μαρτίου: ...

Δήλωση του βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ

Με αφορμή την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Τον Μάρτιο του 1821 οι Έλληνες αποδείξαμε σε όλο τον Κόσμο ότι μπορούμε να πετύχουμε τις μεγαλύτερες νίκες απέναντι σε πανίσχυρους εχθρούς. 

Δύο αιώνες μετά, η χώρα μας και ο κόσμος ολόκληρος, απειλούνται από την πανδημία, τον πόλεμο στη γειτονιά μας, την ενεργειακή κρίση, τα σοβαρά προβλήματα στην παγκόσμια οικονομία. 
Σήμερα, το μήνυμα της 25ης Μαρτίου παραμένει ακόμη ζωντανό για να μας θυμίζει ότι με ενότητα, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα, η Ελλάδα θα ξεπεράσει τις δυσκολίες με το μικρότερο κοινωνικό κόστος. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Οι Έλληνες θα βγούμε και πάλι νικητές…».

____________________

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις