Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι τρώει και έχει χάσει 16 κιλά μετά τη γέννα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι τρώει και έχ...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ότι έχει καταφέρει να χάσει 16 κιλά μετά τη γέννηση του γιου της καθώς ακολουθεί μία ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή

Παρά τις ατυχίες που τη χτύπησαν τον τελευταίο καιρό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια νέα μανούλα που απολαμβάνει αυτό το αίσθημα της μητρότητας.

Η παρουσιάστρια και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος κρατούν αγκαλιά, εδώ και 2,5 μήνες, τον μονάκριβό τους, ο οποίος θα πάρει το όνομα Βλάσση.

Όμως, δεν αφήνει τον εαυτό της, αφού μετά τη γέννηση του γιου της ξεκίνησε διατροφή προκειμένου να επανέλθει στα κιλά της πριν από την εγκυμοσύνη.

Η νέα μαμά πριν από έναν μήνα αποκάλυψε ότι έχει καταφέρει να χάσει 16 κιλά μετά τη γέννηση του γιου της καθώς ακολουθεί μία ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή και έχει επανεντάξει στην καθημερινότητά της τη γυμναστική.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Παρασκευής έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου έδειξε το γεύμα της.

Όπως θα δείτε είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και χαμηλό σε θερμίδες. Επέλεξε να καταναλώσει ένα κομμάτι σολωμού που συνόδευσε με βραστές baby πατάτες και κομμάτια αγγούρι. Το γεύμα συνόδευσε με μία γλυκόξινη σάλτσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight