Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας ανακοινώνει τους πρώτους 28 υποψηφίους του

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Ο υποψήφιος Δήμαρχ...

Ποιοι είναι

Tους πρώτους υποψηφίους ανακοινώνει ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

 

Οι πρώτοι 28 υποψήφιοι της παράταξης του Γρηγόρη Αλεξόπουλου έχουν γίνει γνωστοί τον τελευταίο μήνα, δημιουργώντας μία λίστα που χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό της εμπειρίας με τη νεανική ζωντάνια, δίκαιη αναλογία ανδρών-γυναικών και το έμπρακτο ενδιαφέρον για όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος δήλωσε για τις πρώτες 28 υποψηφιότητες:

«Η σημερινή ανακοίνωση υποψηφιοτήτων είναι ξεχωριστή, καθώς η ομάδα που δημιουργούμε είναι αποφασισμένη να παράξει έργο για τον τόπο της. Ξεκινήσαμε άνθρωποι με διαφορετικές προσωπικότητες και από την πρώτη στιγμή βάλαμε το συμφέρον του τόπου μας στην πρώτη γραμμή», αναφέρει σε σχετική δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, προσθέτοντας: «Είμαστε η σύγχρονη κοινωνία της Δυτικής Αχαΐας. Είμαστε οι άνθρωποι που θέλουμε και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή που αρμόζει στον τόπο μας. Από τις 25 Ιανουαρίου χτίζουμε καθημερινά το μέλλον που θέλουμε. Η απόδειξη έρχεται μέσα από τα πρόσωπα που έχουν ανακοινωθεί ότι βρίσκονται μαζί μας. Νέοι και νέες, έμπειροι και πρωτοεμφανιζόμενοι, γυναίκες και άνδρες, όλοι μαζί δουλεύουμε καθημερινά, ανταλλάσσουμε ιδέες και προτάσεις, δημιουργούμε όσα περιμένουμε να ζήσουμε. Η Δυτική Αχαΐα είναι οι άνθρωποί της και εμείς τους φέρνουμε στο προσκήνιο. Βρισκόμαστε μόνο στην αρχή».

 

Οι πρώτοι υποψήφιοι της παράταξης είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά):

Βασιλική Αλατζά, Νάντια Ασκούνη, Κωνσταντίνος Βέρρας, Γιώργος Βεσκούκης, Ράνια Βεσκούκη – Μαρινοπούλου, Δημήτρης Γεωργαντάς, Βασίλης Γκοτσόπουλος, Δήμητρα (Μιμίκα) Δημητρακοπούλου, Γιάννης Δρόσος, Χριστίνα Ευσταθίου, Γιάννης Θανασούλιας, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Νίκος Κανελλόπουλος, Βασίλης Καρβουνιάρης,Βασίλης Κοτσόκολος, Γιώργος Κουρτίδης, Αργυρώ Λοτσάρη, Γεωργία Μπαρτζάβαλη, Γεράσιμος Παναγόπουλος, Θέμης Παπαγεωργακόπουλος, Κωνσταντίνος Παπανικολάου, Ντίνα Σιδηροπούλου, Γιώργος Σπηλιόπουλος, Γιώργος Τζαμάκος, Αργύρης Φλίγκος, Ανδρέας Φώτου, Δημήτρης Χριστόπουλος, Παναγιώτης Ψυχομάνης.

Σύντομα βιογραφικά στοιχεία για τον κάθε υποψήφιο:

-Η Βασιλική Αλατζά είναι μια εργαζόμενη μητέρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Λάππα Αχαΐας. Εχει διατελέσει κατά το παρελθόν Αντιπρόεδρος στο σύλλογο Γυναικών «Μελισσάνθη» καθώς και στον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Λάππα.

-Η Νάντια Ασκούνη, από την Καρυά Πετροχωρίου της Ενότητας Δύμης, είναι εργαζόμενη επιστήμονας και μητέρα. Αρχαιολόγος με με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές,  γνωρίζει 6 ξένες γλώσσες. Συμμετέχει για πρώτη φορά στον αυτοδιοικητικό στίβο.

-Ο Κωνσταντίνος Βέρρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Λάππα. Είναι νέος, επιστήμονας με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων αγροτικών προϊόντων και τροφίμων που ασχολείται με τα αγροτικά.

-Ο Γιώργος Βεσκούκης είναι Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δυτικής Αχαΐας. Μαχητικός και συνεπής στις δεσμεύσεις του, διεκδικεί διαχρονικά προς όφελος των συναδέλφων του και της τοπικής κοινωνίας.

-Η Ράνια Βεσκούκη - Μαρινοπούλου είναι μια δραστήρια μητέρα και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων από την Καρυά, που συμμετέχει για πρώτη φορά στα κοινά.

-Ο Δημήτρης Γεωργαντάς είναι ένα πρόσωπο με πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία. Έχει διατελέσει πρόεδρος στις Πόρτες, με την διάθεση προσφοράς και δράσης για τον τόπο του να είναι αποδεδειγμένη.

-Ο Βασίλης Γκοτσόπουλος είναι αγρότης και οικογενειάρχης. Εχει διατελέσει για δύο θητείες πρόεδρος στην κοινότητα Φράγκα παράγοντας έργο για τον τόπο.

-Η Δήμητρα (Μιμίκα) Δημητρακοπούλου είναι εκλεγμένη τοπική σύμβουλος Μετοχίου και Πρόεδρος του τοπικού Εκπολιστικού Συλλόγου.

-Ο Γιάννης Δρόσος είναι ένας δυναμικός και αυτοδημιούργητος νέος της περιοχής μας.

- Η Χριστίνα Ευσταθίου είναι μία επιχειρηματίας, σύζυγος, μητέρα, με ανοικτούς ορίζοντες και καινοτόμα ματιά που θέλει να προσφέρει στην περιοχή.

-Ο Γιάννης Θανασούλιας υπηρετεί χρόνια στο τμήμα κτηνιατρικής της Δυτικής Αχαΐας, και στηρίζει ενεργά τους κτηνοτρόφους του Δήμου μας. Έχει συνεισφέρει στην κοινωνία και σκοπεύει να συνεχίσει να το πράττει στο πλευρό μας.

-Ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος από την Κώμη Μιτόπολης είναι φοιτητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έντονη παρουσία στο φοιτητικό κίνημα.

-Ο Νίκος Κανελλόπουλος είναι πατέρας τριών παιδιών, ενεργός πολίτης, με ιδιαίτερη αγάπη για τον Ριόλο που ζει με την οικογένειά του.

-Ο Βασίλης Καρβουνιάρης είναι Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης, έχει διατελέσει στο παρελθόν Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δυτικής Αχαΐας, αλλά και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Αχαΐας. Κατάγεται από την Ωλενία, ζει στην Κάτω Αχαΐα και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Αχαϊκής.

-Ο Γιώργος Κουρτίδης είναι αντιπρόεδρος της κοινότητας Απιδεώνα. Αγροτοκτηνοτρόφος στο επάγγελμα είναι έτοιμος να συμβάλει για το καλό του τόπου.

-Ο Βασίλης Κοτσόκολος από την Καρυά Πετροχωρίου είναι Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, πατέρας 5 παιδιών και εν ενεργεία στρατιωτικός, με βαθμό Ανθυπασπιστή στον Στρατό Ξηράς.

-Η Αργυρώ Λοτσάρη είναι γέννημα – θρέμμα του Κάτω Αλισσού, μητέρα τριών παιδιών με πλούσια φιλοζωική δράση. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων Αλισσού επι σειρά ετών, με ενεργή δράση και στους πολιτιστικούς συλλόγους του Αλισσού και τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις.

-Η Γεωργία Μπαρτζάβαλη είναι μια εργαζόμενη μητέρα, που έχει επιλέξει να ζήσει με την οικογένειά της στην Κάτω Αχαΐα.

Ο Θέμης Παπαγεωργακόπουλος από τον Ριόλο, ήταν και είναι παρών στις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες της κοινότητας, όντας σήμερα μέλος του Δ.Σ του Α.Ο Πανμοβριακού Ριόλου αλλά και του Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου Ριόλου « Ο Λαρισσός».

-Ο Γεράσιμος Παναγόπουλος από την Κάτω Αχαΐα είναι Πρόεδρος του Σώματος Εθελοντών Διασωστών - Πυροσβεστών Δυτικής Αχαΐας και έχει αποδείξει στην πράξη την αγάπη του για τον τόπο μας.

-Ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου είναι υποστράτηγος ε.α. της ΕΛΑΣ και έχει υπηρετήσει για χρόνια ως Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας. Γνωρίζει τα προβλήματα και ξέρει να εφαρμόζει λύσεις.

-Η Ντίνα Σιδηροπούλου είναι εκλεγμένη τοπική σύμβουλος στην κοινότητα Απιδεώνα. Είναι επί χρόνια χοροδιδάσκαλος στον ιδιαίτερα ενεργό σύλλογο Ποντίων Απιδεώνας, μητέρα 2 παιδιών και αγρότισσα.

-Ο Γιώργος Σπηλιόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάτω Αχαΐα. Τα τελευταία 16 χρόνια είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. Είναι εκπαιδευτής- εργοθεραπευτής σε άτομα με αναπηρία και μέλος στη Λέσχη 4Χ4 Πατρών.

- Ο Γιώργος Τζαμάκος είναι πλοίαρχος ε.α. του Πολεμικού μας Ναυτικού και εν ενεργεία τεχνικός σύμβουλος της INTRACOM DEFENSE. Με καταγωγή από τις Ανω Βελιτσές είναι έτοιμος να προσφέρει στον τόπο του.

-Ο Αργύρης Φλίγκος  είναι ένας νέος από τον Κάτω Αλισσό ως νέος άνθρωπος που διατηρεί επιτυχημένα για 3η γενιά την οικογενειακή του επιχείρηση με φυτώρια.

-Ο Ανδρέας Φώτου είναι εν ενεργεία Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης. Επί χρόνια  κάτοικος Νιφορεΐκων, εκλεγμένο μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου και  επιτυχημένο2 οικογενειάρχη και επιχειρηματίας.

-Ο Δημήτρης Χριστόπουλος από τον Μύρτο είναι αγρότης, οικογενειάρχης και άνθρωπος με αυτοδιοικητική εμπειρία καθώς έχει υπηρετήσει την κοινότητά του ως εκλεγμένο μέλος  του τοπικού συμβουλίου.

-Ο Παναγιώτης Ψυχομάνης είναι έμπειρος αγρότης από τον Ριόλο. Κατά το παρελθόν έχει εκλεγεί στο Τοπικό Συμβούλιο Ριόλου, ενώ έχει διατελέσει επί χρόνια  και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις