Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η Δημοτική Αρχή χαιρετίζει όσους συμμετείχαν στην απεργία και στο συλλαλητήριο

Πάτρα: Η Δημοτική Αρχή χαιρετίζει όσους ...

Αποδείχτηκε και σήμερα ότι ο πατραϊκός και όλος ο ελληνικός λαός δεν θα αφήσουν να ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη, αναφέρει η ανακοίνωση

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας χαιρετίζει με ανακοίνωση της, όσους συμμετείχαν στη σημερινή απεργία και στο συλλαλητήριο, στην πλατεία Γεωργίου.

Χαιρετίζει τις χιλιάδες λαού, τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νεολαίους, τους φοιτητές, και κυρίως τους μαθητές των σχολείων, που με την παρουσία τους έδωσαν ξεχωριστό παλμό στη μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση και πορεία.

Η Δημοτική Αρχή χαιρετίζει επίσης όλες τις γυναίκες, που, σήμερα 8 Μάρτη, αγωνίστηκαν, άλλη μια φορά, για τα δικαιώματά τους και για τα δικαιώματα των παιδιών τους.

Αποδείχτηκε και σήμερα ότι ο πατραϊκός και όλος ο ελληνικός λαός δεν θα αφήσουν να ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη.

Θα παλέψουν όλοι μαζί και δεν θα επιτρέψουν να μπαίνουν οι ζωές μας στο ίδιο ζύγι με τα οικονομικά συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουν στις κυβερνήσεις να ξεπλύνουν με το αίμα του λαού τις ευθύνες τους, καθώς μετέτρεψαν τις μαζικές μεταφορές από αγαθό σε εμπόρευμα και υπολογίζουν την προστασία της ανθρώπινης ζωής ανάλογα με το πόσο τους κοστίζει.

Απαιτούμε εδώ και τώρα να διερευνηθούν άμεσα τα αίτια που οδήγησαν σε αυτήν την τραγωδία και να αποδοθούν άμεσα ευθύνες. Να μη συγκαλυφθεί τίποτα, καταλήγει η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής του Κώστα Πελετίδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις