Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Σε εξέλιξη και με πλούσιο πρόγραμμα το Patras Wine Week – Η μοναδική οινική εβδομάδα στην χώρα, λαμβάνει χώρα στην Πάτρα

Σε εξέλιξη και με πλούσιο πρόγραμμα το P...

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των events

Τα μέλη του ιδαίτερα αγαπητού στους λάτρεις του οίνου Patras Wine Club, παρουσιάζουν αυτές τις μέρες στην πόλη μας, μία καινοτόμα πρωτοβουλία τους που βάζει πλέον για τα καλά στον χάρτη του οινοτουρισμού την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Έτσι, μετά την πορεία των οινογνωσιών και των εκθέσεων οίνων Patras Wine Fair (παρά τις δυσκολίες που βιώσαμε όλοι τα τελευταία 2 χρόνια με την πανδημία) ακολουθούν μια εξελικτική πορεία για να εμπλουτίσουν περισσότερο τον κλάδο του οίνου, και να προσφέρουν μια αναβαθμισμένη και συνολικότερη εμπειρία στους επισκέπτες!

Δημιουργώντας το Patras Wine Week!

Ένα εβδομαδιαίο φεστιβάλ για τον οίνο, γεμάτο εκδηλώσεις, δράσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις, γαστρονομία και οινικές εξερευνήσεις.

Το εβδομαδιαίο φεστιβάλ, όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι, "θα περιλαμβάνει την έκθεση Patras Wine Fair όπως την ξέρουμε, με επιπλέον μικρές αλλαγές απο φέτος που θα δώσουν ακόμα πιο ενδιαφέρον ουσία στους επισκέπτες!

Για πρωτη φορα στην Ελλαδα η η οινική εβδομαδα Patras Wine Week, είναι η εξελιξη των οινικών εκδηλώσεων. Ολα ειναι συγκεντρωμενα στον σύνδεσμο: https://patraswinefair.gr/?p=612

Φέτος επεκτείνουμε τις οινικές δράσεις στα πλαίσια της έκθεσης Patras Wine Fair και δημιουργούμε το Patras Wine Week! Μια εβδομάδα με οινικές δράσεις που απλώνονται στην πόλη!"

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life