Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πώς τα πήγαν οι τραγουδιστές από τη Δυτ. Ελλάδα στα live του The Voice - Ο Στάθης Μπαλάφας το πάλεψε αλλά δεν πέρασε στον ημιτελικό

Πώς τα πήγαν οι τραγουδιστές από τη Δυτ....

Εντυπωσίασε με τη δυναμική ερμηνεία και παρουσία της η Κάτια Σαμαντζή από την Αμαλιάδα που προκρίθηκε στον ημιτελικό με την ψήφο του κόσμου

To πάλεψε ο Πατρινός τραγουδιστής Στάθης Μπαλάφας από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου στα live cross battles του The Voice of Greece όπως είδαμε το περασμένο Σάββατο 25/2/2023.

Ανέβηκε στη σκηνή του τραγουδιστικού, διαγωνιστικού σώου και ερμήνευσε live το κομμάτι «Τα Χαμοπούλια» και ήταν αρκετά καλός, ωστόσο η ψήφος του κοινού κατευθύνθηκε σε μεγαλύτερο ποσοστό στην Εβίτα Θεοδωροπούλου της ομάδας του Πάνου Μουζουράκη που είπε το «Θεός αν είναι». Ο Στάθης Μπαλάφας συγκέντρωσε πάντως το αξιοπρεπές ποσοστό του 32%.

Στο ίδιο live είδαμε να διαγωνίζονται και άλλα παιδιά από την Δυτική Ελλάδα όπως η Δήμητρα Κωνσταντοπούλου της ομάδας του Πάνου Μουζουράκη που ήταν συναρπαστική με την ωραία φωνή της, η Σταυρούλα Δημητροπούλου από τα Λεχαινά της Ηλείας που είπε στα live το «Θα’ θελα» του Φοίβου (ήταν στην ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού) αλλά συγκέντρωσε μόνο 24% και η δυναμική Κάτια Σαμαντζή που ζει στην Αμαλιάδα με το κομμάτι «Unholy», από την ομάδα του Σάκη Ρουβά που πέρασε στον ημιτελικό του φετινού The Voice.

Tα live του The Voice of Greece που οδεύει προς την ολοκλήρωση του, παρουσιάζει η εντυπωσιακή, είναι γεγονός Φαίη Σκορδά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight