Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Πατρινό Καρναβάλι 2023: Τα άρματα στη θέ...

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Τα άρματα στη θέση τους περιμένουν το σύνθημα..

Δείτε ΦΩΤΟ

THE BEST CARNIVAL 2023
/

Λίγο πριν την έναρξη της Μεγάλης Παρέλασης του Πατρινό Καρναβάλι 2023, την αποκορύφωση της μεγάλης γιορτής της Πάτρας, η πόλη έχει για τα καλά ξυπνήσει και οι καρναβαλοδρομείς ετοιμάζονται να λάβουν θέσεις για το πιο μεγάλο ραντεβού του φετινού Καρναβαλιού.

Με λίγο ή και χωρίς καθόλου ύπνο αλλά με ανεξάντλητα αποθέματα κεφιού και χαράς τα πληρώματα ετοιμάζονται να ξεχυθούν στους δρόμους της καρναβαλικής πρωτεύουσας.

Ήδη τα άρματα του Δήμου αλλά και των πληρωμάτων έχουν απλωθεί στην οδό Κορίνθου από το ύψος της οδού Γούναρη και πίσω έως το ύψος της οδού Παπαφλέσσα και τα χρώματα, η έμπνευση, η φαντασία, η σάτιρα και η ευρηματική δημιουργία έχουν λάβει θέσεις εκκίνησης.

Πλήθος κόσμου τα περιεργάζεται στην αφετηρία τους και φωτογραφίζεται μαζί τους.

 

Το βράδυ στις 9μμ στο Μόλο της Αγίου Νικολάου θα γραφτεί η τελευταία πράξη της φετινής διοργάνωσης με την Τελετή Λήξης όπου ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα κηρύξει τη επίσημη λήξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 και ταυτόχρονα την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2024. Στην τελετή θα γίνει η καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου και μέσω πλήθους πυροτεχνημάτων που θα λάμψουν στον πατραϊκό ουρανό, το Πατρινό Καρναβάλι 2023 θα περάσει στην ιστορία. Θα ακολουθήσει συναυλία με το δημοφιλές ροκ συγκρότημα 50 50 και το τοπικό συγκρότημα Above Suspicion που για ένα διάστημα θα μοιραστούν τη σκηνή μαζί με τους 15 50.

Λάβετε θέσεις η κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία μετά από τρία χρόνια, αρχίζει!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr