Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μπίλι Άιλις: Μπήκε σπίτι της και βρήκε έναν ημίγυμνο άντρα να κάθεται στο μπαλκόνι της

Μπίλι Άιλις: Μπήκε σπίτι της και βρήκε έ...

Δείτε βιντεο

Τον τρόμο έζησε η πασίγνωστη τραγουδίστρια Μπίλι Αιλις (Billie Eilish) όταν γύρισε στο σπίτι της, καθώς όταν άναψε τα φώτα στο σαλόνι της είδε ότι στο μπαλκόνι της ήταν ένας ημίγυμνος άντρας, κατά του οποίου θέλει να επιβάλλει περιοριστικά μέτρα.

Σύμφωνα με το TMZ, η Μπίλι Άιλις έφτασε στα δικαστήρια για το ζήτημα και δήλωσε ότι ένας 23χρονος ονόματι Ρέιμοντ Μπλακ (Raymond Black) είναι εμμονικός μαζί της και τον εντόπισε από τη μπαλκονόπορτά της να έχει εισβάλλει στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού της.

Όπως αναφέρει το αμερικανικό μέσο, επικαλούμενο τα δικαστικά έγγραφα που ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του, όλα έγιναν την περασμένη Δευτέρα (20.2.2023) όταν η Μπίλι Άιλις γύρισε στο σπίτι της γύρω στις 19:30. Άνοιξε την πόρτα και τα φώτα του σαλονιού της και είδε τον 23χρονο να βρίσκεται ημίγυμνος έξω από τη μπαλκονόπορτά της.

Η Μπίλι Άιλις ισχυρίζεται ότι τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας δείχνουν τον 23χρονο να περιπλανιέται γύρω από το σπίτι της στο Λος Άντζελες το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, να περπατά γύρω από την ιδιοκτησία της, να βγάζει τα ρούχα του και να χρησιμοποιεί το υπαίθριο ντους της, καθώς την περίμενε να επιστρέψει.

Όταν τον βρήκε να κάθεται και να την κοιτάει, με μόνο τη μπαλκονόπορτα να τους χωρίζει, κάλεσε έντρομη στην Άμεση Δράση των ΗΠΑ (911) και οι Αρχές έφτασαν στο σπίτι της μέσα σε λίγα λεπτά, όμως ο άνδρας είχε φύγει.

Αν και οι αστυνομικοί δεν τον βρήκαν εκεί, «χτένισαν» όλους τους κοντινούς δρόμους και τελικά τον βρήκαν και τον συνέλαβαν. Επίσης, η Μπίλι Άιλις καταγγέλλει την εμμονική του φύση, αφού λέει ότι ο ίδιος άνδρας την έψαχνε στο σπίτι των γονιών της ενώ είχε βρεθεί δύο φορές στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, όσο αυτό ήταν ακόμα υπό κατασκευή.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπίλι Άιλις έχει γίνει στόχος εμμονικών θαυμαστών. Πρόσφατα, κατάφερε να επιβάλλει περιοριστικά μέτρα για 5 χρόνια σε έναν άλλον άνδρα ενώ το σπίτι των γονιών της έχει γίνει στόχος διαρρηκτών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight