Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Πάτρα: Τα "έσπασαν" οι ΣΦήγΚΕΣ...

Πάτρα: Τα "έσπασαν" οι ΣΦήγΚΕΣ στις σκάλες- Μία απο τις καλύτερες στιγμές της Αποκριάς- ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Στην Γεροκωστοπούλου

THE BEST CARNIVAL 2023
/

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού, στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου, το κεντρικό στοιχείο που συνδέει την Άνω με την Κάτω Πόλη η εκλεκτή ομάδα ΣΦήγΚΕΣ παρουσίασαν το καρναβαλικό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με τίτλο «Οι ΣΦήγΚΕΣ στις σκάλες».

Για άλλη μια φορά να μας κεντρίσαν το ενδιαφέρον με τον ανεπανάληπτο καρναβαλικό τους τρόπο.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με την υποστήριξη της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας. Πρόκειται για μια ολοκαίνουρια παράσταση της δραστήρια ομάδας με τη σκηνοθετική σφραγίδα και επιλογή των σκετς της Βικτωρίας Αγγελοπούλου.

Η παράσταση αποτελούνταν από 10 μουσικοχορευτικά σκετς, αποσπάσματα του παλαιού ελληνικού κινηματογράφου. Τα κείμενα ανάμεσα στα σκετς είναι γραμμένα από τον Τζίμη Πολίτη, ο οποίος ήταν και ο παρουσιαστής της βραδιάς μαζί με την Κατερίνα Τσουκαλά.

Συμμετείχαν 30 άτομα, μεταξύ των οποίων οι «ΣΦήγΚΕΣ», φίλοι του Καρναβαλιού και ομάδα κρουστών που διευθύνει ο Νίκος Φορλίδας.
Διεύθυνση παραγωγής: Τζίμης Πολίτης
Διδασκαλία των χορευτικών: Μαριμίλλη Ασημακοπούλου
Ήχος και ηχητικές εγγραφές: Διονύσης Μπάστας
Φωτισμός: Κωνσταντίνος Πήττας, τον οποίο οι ΣΦήγΚΕΣ ευχαριστούν για τη διάθεση του χώρου «Frida» που φιλοξενεί τα καμαρίνια της παράστασης.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της περσινής εκδήλωσης, όλα τα βλέμματα φέτος στράφηκαν και πάλι στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου όπου έγιναν σκηνικό για μια μοναδική νέα καρναβαλική, μουσικοθεατρική εμπειρία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr