Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Ντου" στα γραφεία Εμφιετζόγλου- Τα έσπασαν όλα!- Φώναζαν "εδώ είναι Πάτρα, εδώ είναι Τεμπονέρας"- ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Πάτρα: "Ντου" στα γραφεία Εμφι...

"Εδώ είναι Πάτρα, είναι Τεμπονέρας", ακούγεται να φωνάζουν φεύγοντας

Επίθεση με ρόπαλα, έκαναν νωρίς το βράδυ της Τρίτης στο εκλογικό κέντρο του κόμματος «Πατριωτική Ένωση» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Τα γραφεία βρίσκονται στο απόλυτο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύσουσας, στην πλατεία Γεωργίου, κάτι που δεν πτόησε τα περίπου 10 άτομα που σε μορφή καταδρομικής μπήκαν τρέχοντας στο εκλογικό κέντρο και άρχισαν να σπάνε με ρόπαλα-σημαίες, ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Φαίνεται ότι δεν ήταν και τόσο καλή η ιδέα του κόμματος του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου να ενοικιάσει γραφεία ισόγεια με τζαμαρία και μάλιστα στην καρδιά της Πάτρας. Είναι η δεύτερη φορά που τα γραφεία του κόμματος γίνονται στόχος αντιεξουσιαστών μεσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Την πρώτη είχαν πέσει μπογιές, Τη δεύτερη φορά όμως οι αντιεξουσιαστές εισήλθαν στο χώρο κανονικά από την πόρτα εν ώρα λειτουργίας και τα έκαναν λίμπα.

Το γραφείο που ξεκίνησε να λειτουργεί αρχές Φεβρουαρίου του 2023 έχει δεχθεί μέσα σε τρείς εβδομάδες δύο επιθέσεις. Οι υπεύθυνοι του εκλογικού γραφείου του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, έδωσαν στη δημοσιότητα τα βίντεο που κατέγραψαν οι 3 από τις τουλάχιστον 7 κάμερες που διαθέτει ο χώρος.

Έσπασαν τουλάχιστον δύο οθόνες υπολογιστών και κατέστρεψαν γραφεία, κεντρικές μονάδες υπολογιστών ακόμη και θερμάστρα που βρισκόταν στο χώρο.

Καρέ καρέ η επιθεση στα γραφεία του Πρ. Εμφιετζόγλου

Ο υπεύθυνος του εκλογικού κέντρου εμφανίζεται να στέκεται στην είσοδο ενώ τρέχουν προς το μέρος του τα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, που υπέγραψαν σχετικά εξωτερικά των γραφείων. Παράλληλα έγραψαν σύνθημα πάνω στην αφίσα του Πρόδρομου Εμφιεντζόγλου. Φεύγοντας φώναζαν "Εδώ είναι Πάτρα. Εδώ είναι η πόλη του Τεμπονέρα".

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η αστυνομία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις