Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χρήστος Δάντης: «Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει»

Χρήστος Δάντης: «Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει»

Ο τραγουδιστής για το ατύχημα που είχε επί σκηνής και την επιστροφή του στις νυχτερινές εμφανίσεις

Την επιστροφή του στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου Αυτοκίνηση ανακοίνωσε ο Χρήστος Δάντης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μετά το ατύχημα που είχε μέσα στην εβδομάδα ενώ βρισκόταν επί σκηνής, έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Instagram πως επιστρέφει στις νυχτερινές του εμφανίσεις στο πλάι του Λευτέρη Πανταζή.

«Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει. Και επειδή εγώ είμαι από αυτά τα σκυλιά, σας περιμένω αύριο και το Σάββατο στην Autokinissi22 πάντα με τον Λευτέρη Πανταζή», έγραψε χαρακτηριστικά σε Insta-Story του ο τραγουδιστής.

«Εκ μέρους του συντρόφου μου, Χρήστου Δάντη, ζητούμε συγγνώμη που αναβάλλεται η σημερινή του εμφάνιση λόγω ενός ατυχήματος καθώς βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του και όπως φαίνεται δε μπορεί να συνεχίσει μέχρι να αποφανθεί κάποιος ειδικός. Ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη», είχε γράψει η Ασημίνα Χατζηανδρέου για το ατύχημα του τραγουδιστή.

«Εκτελώ χρέη νοσοκόμας για τον Χρήστο. Εγώ ταράχτηκα πάρα πολύ, δεν έχω κοιμηθεί. Την ώρα που έπεσε μου είπε ότι πονάνε τα πλευρά του και τον ψηλάφισα. Κατάλαβα πως ευτυχώς δεν είναι σπάσιμο. Έχει κάκωση στα πλευρά, θα το περάσει. Δεν ξέρω αν θα μπορεί να δουλέψει Παρασκευή και Σάββατο» είχε αποκαλύψει σε άλλη της ανάρτηση η πρώην παίκτρια του Survivor.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight