Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Καντίροφ απειλεί με επίθεση τη Γερμανία: «Ηταν λάθος που φύγαμε το 1990»

Ο Καντίροφ απειλεί με επίθεση τη Γερμανί...

Σοκ στο Βερολίνο

Ρεσιτάλ μεγαλοϊδεατισμού έδωσε για ακόμα μία φορά ο Τσετσένος πολέμαρχος και σύμμαχος του Πούτιν, Ραμζάν Καντίροφ σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση της Ρωσίας, η οποία αναρτήθηκε στον ιστότοπο του προπαγανδιστικού προγράμματος «60 Minutes».

Ο Καντίροφ επιτέθηκε στη Δύση και στον Ζελένσκι και ιδιαίτερα στον Γερμανό Όλαφ Σολτς με αφορμή την παράδοση των τεθωρακισμένων γερμανικής κατασκευής Leopard 2 στην Ουκρανία.

«Αυτός ο Σολτς επισκέφθηκε τον πρόεδρό μας. Ήταν επιδέξιος και μαλακός σαν πάντα και τώρα ανεβαίνει στο βήμα και κάνει τέτοιες εχθρικές δηλώσεις για εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά και όπως είπε πρέπει να «φάει μία στη μούρη για να συνέλθει».

«Πρέπει να επιστρέψουμε στη Γερμανία»
Ακόμα συμπλήρωσε πως η απόσυρση των σοβιετικών στρατευμάτων το 1990 από την ανατολική Γερμανία ήταν λάθος και απείλησε πως η Ρωσία πρέπει να επιστρέψει στην περιοχή της, απειλώντας ουσιαστικά με εισβολή.

«Η απόσυρση των στρατευμάτων από εκεί (Ανατολική Γερμανία) ήταν λάθος. Οι Γερμανοί πρέπει να τιμωρηθούν ως προδότες και έτσι να καταλάβουν τη θέση τους. Πρέπει να επιστρέψουμε, είναι η περιοχή μας», υπογράμμισε.

Μάλιστα δεν έμεινε εκεί και σημείωσε πώς θα συνεχιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία. «Η νίκη για εμένα είναι καταστρέψουμε τη συμμορία με αρχηγό τον Ζελένσκι που πυροβολεί στην περιοχή μας και σκοτώνει τους πολίτες μας».

«Ο πρώτος ένοχος είναι ο Ζελένσκι και εκείνοι που του έδωσαν την εντολή, η Δύση και η συμμορία του ΝΑΤΟ», είπε ακόμα και αναφέρθηκε στους στόχους της Ρωσίας στην Ουκρανία.

«Στόχος η κατάκτηση της Πολωνίας»
«Πρέπει να κάνουμε ένα πρόσθετο δημοψήφισμα στην Ουκρανία, να διεξάγουμε εκλογές, να εκλέξουμε πρόεδρος και να δημιουργήσουμε σχέσεις σαν συμμαχικά κράτη. Για να το κάνουμε αυτό πρέπει να ρίξουμε μία μπουνιά στο πρόσωπο αυτών που ουρλιάζουν. Η Γερμανία που στέλνει τανκς, είτε θέλει είτε δεν θέλει», είπε ακόμα.

«Η Πολωνία που φωνάζει σαν κόκορας μέρα και νύχτα», συμπλήρωσε.

«Έχουν δώσει ό,τι έχουν και δεν έχουν τίποτα άλλο. Πλέον ρωτάνε άλλα κράτη για όπλα και να τα παραδώσουν μέσω αυτών. Φοβούνται γιατί ξέουν όλοι ότι θα αποτύχουν. Δεν θα πάρουν τις δυτικές περιοχές της Ουκρανίας όπως ήθελαν.

Σήμερα πρέπει πρώτα να ρίξουμε ένα σκαμπίλι στο πρόσωπο αυτών των χωρών ώστε να ηρεμήσουν λίγο και στη συνέχεια να προχωρήσουν οι πολιτικές διαδικασίες», είπε ακόμα και κατέληξε πως στόχος πρέπει να είναι η κατάκτηση της Πολωνίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις