Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ξεκαθαρίζει αν είναι ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ξεκαθαρίζει αν ...

"Καμία πικρία για το Survivor All Star" τόνισε μέσα σε όλα

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, από το Survivor All Star, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη το πρωινό της Τετάρτης στον Alpha.

Ο μισθοφόρος του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε τόσο στο πρόωρο φινάλε από το ριάλιτι επιβίωσης όσο και την φημολογούμενη σχέση με την Ιλένια Ουίλιαμς.

 Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πικρία δεν αφήνει τίποτα στη ζωή, η πικρία είναι μόνο τα προβλήματα υγείας. Τίποτα άλλο. Προχωράμε. Πάω εδώ στο μαγαζάκι μου και θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα, ή την παράλλη, όποτε βγω σε κάποια εκπομπή. Αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, με περιορίζει το συμβόλαιο. Επειδή ήδη έχω προβλήματα και έχουν γίνει όλα αυτά, έχω πιεστεί εγώ και έχουν πιεστεί όλοι οπότε καλύτερα να μη μιλήσουμε. Θα πάω να εξαργυρήσω ό,τι λέει το συμβόλαιο μου».

Όταν η ρεπόρτερ της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου ρώτησε για την φημολογούμενη σχέση με την Ιλένια Ουίλιαμς, ο Κώστας Ααγνωστόπουλος απάντησε γελώντας τα εξής. «Πριν από έναν μήνα έφυγα σαν «ζευγάρι» με την Γωγώ Φαρμάκη. 15 Ιανουαρίου με έβγαλαν ελεύθερο και 30 Ιανουαρίου με έβγαλαν ζευγάρι με την Ιλένια. Τι να σας πω; Οι δημοσιογράφοι είπαν αυτά τα πράγματα. Γενικά δεν συζητάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή εδώ και έξι, εφτά χρόνια που έχω βγει από το Survivor. Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα που είχα σχέσεις είτε επώνυμες είτε μη επώνυμες. Δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν και αυτό θέλω να το σεβαστούν όλοι. Να μιλάτε με αυτούς που πουλάνε τις σχέσεις τους».

«Η Ιλένια Ουίλιαμς είναι μια χαρά, όμορφη κοπέλα. Και συ όμορφη είσαι! Και ο κάμεραμαν, μια χαρά, χαμογελαστό το βλέπω το παλικάρι, ωραίος άνθρωπος» πρόσθεσε, επίσης, ο μισθοφόρος του Survivor στην κάμερα του Alpha.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight