Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πότε θα έρθει στην Αχαΐα ο Αλέξης Τσίπρας- Έρχεται ο Πολάκης στις 10 Φεβρουαρίου

Πότε θα έρθει στην Αχαΐα ο Αλέξης Τσίπρα...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Στο φουλ οι μηχανές του κόμματος

Λίγο πριν τις εκλογές αναμένεται να  επισκεφθεί την Αχαΐα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η Αχαΐα θα είναι από τις τελευταίες περιοχές που θα βρεθεί για να μιλήσει ενώ προς το παρόν προγραμματίζεται  ο Αλέξης Τσίπρας να βρεθεί το επόμενο διάστημα σε περιοχές που δεν έχει επισκεφθεί προκειμένου να τονώσει τη δυναμική του κόμματος.

 

 

Ωστόσο ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή της Αχαΐας δουλεύει στο φουλ.  Ο Υπουργός Οικονομικών επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, θα βρεθεί στην Πάτρα, στις 31 Ιανουαρίου 2023 για την παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του βιβλίου με τίτλο: «Με την πλάτη στον τοίχο: διαπραγματεύσεις για την κοινωνία και την οικονομία 2015-2019». Ομιλητές θα είναι ο Πάνος Σκουρλέτης και η Σία Aναγνωστοπούλου.

Επιπλέον στις 10 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση με τον Παύλο Πολάκη.

Από την Πάτρα ο ύποπτος φάκελος με τη λευκή σκόνη στον ΣΥΡΙΖΑ

Από την Πάτρα ταχυδρομήθηκε ο φάκελος με την λευκή σκόνη που έφθασε προ ημερών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ  στην Αθήνα.

Μετά από έρευνα φέρεται να διαπιστώθηκε πως ο φάκελος με την σκόνη αγνώστου συστάσεως, που έφθασε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου, στην Αθήνα, στις 17 Ιανουαρίου, είχε ταχυδρομηθεί από τα ΕΛΤΑ της Πάτρας.

Συγκεκριμένα, κατά την παραλαβή της αλληλογραφίας η ασφάλεια των γραφείων διαπίστωσε ότι υπήρχε και ένας φάκελος χωρίς αποστολέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις