Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι δώρο κάνει το Πανεπιστήμιο στον Δήμο;

Πάτρα: Τι δώρο κάνει το Πανεπιστήμιο στον Δήμο;

Τι δείχνει διδακτορική διατριβή

«Διερεύνηση ολοκληρωμένης διαχείρισης αδέσποτων σκύλων από τους Οργανισμούς Τοπική Αυτοδιοίκησης- Μια συστηματική ανάλυση για τη διαμόρφωση πρότυπου διαχείρισης». Αυτός είναι το τίτλος της διδακτορικής διατριβής της υποψήφιας διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών, Θεοδώρας Παπαβασίλη.

Η δημόσια υποστήριξη στης διατριβής θα γίνει την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τμήματος στην οδό Σεφέρη 2 στο Αγρίνιο.
Θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως δώρο του Πανεπιστημίου και ιδίως του Πρύτανη κ. Χρήστου Μπούρα προς το Δήμο Πατρέων αν λάβουμε υπόψιν μας αφενός το μεγάλο πρόβλημα με τη διαχείριση των αδέσποτων στην Πάτρα και ειδικότερα στο χώρο του Πανεπιστημίου στο Ρίο, αφετέρου τις ομηρικές μάχες που έχουν δοθεί μεταξύ Μπούρα και Δήμου με αφορμή τις επιθέσεις που κατά καιρούς έχουν δεχθεί φοιτητές, καθηγητές και εργαζόμενοι στην πανεπιστημιούπολη, από αδέσποτα.

Πάντως η διατριβή για την ολοκληρωμένη διαχείριση σκύλων ίσως είναι μια λύση για τον Δήμο της Πάτρας που δεν τα πάει και τόσο καλά με τα αδέσποτα και συχνά πυκνά βρίσκεται απολογούμενος για το θέμα.

Μια προσεκτική μελέτη ίσως βοηθήσει για την επίτευξη του στόχου που είναι η επίλυση του προβλήματος με τα αδέσποτα ζώα στο Ρίο, στο νοσοκομείο την πανεπιστημιούπολη και τα πέριξ.

Ένα πρότυπο διαχείρισης μας λείπει.
Γιατί να μην το δώσει μια διδακτορική διατριβή;

Υπενθυμιζεται ότι το Πανεπιστήμιο Πατρών για το θέμα έχει κατά καιρούς προβεί στις εξής ενέργειες:

1)Με απόφαση της Συγκλήτου έχει σταλεί εξώδικο στον αρμόδιο φορέα, ο οποίος είναι ο Δήμος Πατρέων.

2)Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν σταλεί 35 επιστολές στον Δήμο Πατρέων και στον αρμόδιο Εισαγγελέα, με τις οποίες καταγγέλλονται επιθέσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

3)Κάθε φορά που γίνεται επίθεση αδέσποτων ζώων συντροφιάς ενημερώνεται ο Δήμος Πατρέων και ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

4)Η Πρυτανική Αρχή με παρεμβάσεις της στα ΜΜΕ έχει αναδείξει και αναδεικνύει το πρόβλημα, το οποίο έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

5) Μετά την αυτεπάγγελτη δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας για τις επιθέσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο Πανεπιστήμιο Πατρών, κλήθηκε ο Πρύτανης να καταθέσει όλα τα στοιχεία που διαθέτει. Ο Πρύτανης παρουσιάστηκε στον Πταισματοδίκη που ανέλαβε την υπόθεση και κατέθεσε 35 επιστολές για τις επιθέσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς σε φοιτητές, εργαζόμενους και εκπαιδευτικό προσωπικό. Πρόκειται για τις 35 επιστολές που έχουν ήδη σταλεί και στον Δήμο Πατρέων και στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης

Πάτρα- πλαστές συνταγογραφήσεις: Ο εργαζόμενος στα Σώματα Ασφαλείας βρέθηκε με συνταγή ναρκωτικών!

Aριστοτέλης Γιαννόπουλος: Ο Πατρινός που διαπρέπει ως trader ενέργειας στο Λονδίνο, ξεπερνώντας έναν γολγοθά

Τέσσερις Πατρινοί μας «μυούν» στα μυστικά της τεχνητής νοημοσύνης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις