Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τη Δευτέρα 23/1 ο Σύλλογος Ρακίτας «Η Αγία Παρασκευή» κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Τη Δευτέρα 23/1 ο Σύλλογος Ρακίτας «Η Αγ...

Στην Αγορά Αργύρη στην οδό Αγ. Ανδρέου 12, στην Πάτρα στις 17:30

Ο δραστήριος Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ρακίτας «Η Αγία Παρασκευή» εύχεται «Καλή Χρονιά, με υγεία» και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 στην Αγορά Αργύρη στην οδό Αγ. Ανδρέου 12, στην Πάτρα στις 17:30.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Μπαντίνα του Δήμου Πατρέων θα παιανίσει τα κάλαντα και το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων θα παρουσιάσει παραδοσιακούς Πελοποννησιακούς χορούς.

Στην εκδήλωση θα γίνει ομιλία της Προέδρου του Συλλόγου της γραφικής Ρακίτας, κας Ευθαλίας Κατσιγιάννη – Χάχαλη (Εικαστικού – Οικονομολόγου) με θέμα την περιοχή της Ρακίτας και την ιστορία της.

Επίσης, ζεστά κοκτέιλ θα προσφερθούν στους φίλους του Συλλόγου μας: Χορηγία της ποτοποιίας – αποσταγματοποιίας ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – Χάχαλης.

*Ο Σύλλογος Ρακίτας «Η Αγία Παρασκευή» ιδρύθηκε το έτος 2003 από κατοίκους της Αχαΐας που διατηρούν δεσμούς με τον ορεινό οικισμό της Ρακίτας στους πρόποδες του Παναχαϊκού και αποτελεί συνέχεια του «Συλλόγου Παραθεριστών Ρακίτας Η κοκκινόβρυση». Σκοπός του είναι η προστασία και ανάπτυξη του φυσικού και κοινωνικού περιβάλλοντος της περιοχής της Ρακίτας, η διαφύλαξη της ιστορίας και της πολιτιστικής της παράδοσης, η διατήρηση δεσμών με τον τόπο αυτόν, καθώς και η προώθηση της σύσφιξης των σχέσεων των μελών του Συλλόγου, μέσω οργανωμένων εκδηλώσεων και δράσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις