Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Άννα Βίσση τραγουδάει ντουέτο με την Μαρία Καβογιάννη και αποθεώνονται

Η Άννα Βίσση τραγουδάει ντουέτο με την Μ...

Ερμηνεύουν το εμβληματικό "I Will Survive" και γίνονται viral

Τα γενέθλια της γιόρτασε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η Άννα Βίσση με ένα λαμπερό πάρτι σε κοσμικό στέκι της Αθήνας. Στο πλευρό της αγαπημένης τραγουδίστριας βρέθηκαν αγαπημένα της πρόσωπα, συνεργάτες και φίλοι διασκεδάζοντας με την ψυχή τους την εύθυμη αυτή επέτειο. Μεταξύ των προσκεκλημένων βρέθηκε και η καλή φίλη της Ελληνίδας καλλιτέχνιδας, Μαρία Καβογιάννη, η οποία έδωσε κυριολεκτικά ρεσιτάλ ερμηνείας επί σκηνής.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο πλευρό της Άννα Βίσση καθώς ερμήνευε διάφορες επιτυχίες, τολμώντας να συμμετέχει σε ένα εκπληκτικό μουσικό ντουέτο μαζί της. Οι δύο φίλες βρέθηκαν στην σκηνή να τραγουδούν αγκαλιασμένες το εμβληματικό κομμάτι της Γκλόρια Γκέινορ "I Will Survive", προκαλώντας ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους.

Η στιγμή απαθανατίστηκε από τους καλεσμένους, με την τραγουδίστρια να δημοσιεύει το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok. Μόλις λίγες ώρες χρειάστηκαν για να κατακτήσουν το διαδίκτυο οι δύο καλλιτέχνιδες, με την ερμηνεία τους να γίνεται viral. Η Άννα Βίσση με ένα απλό και λιτό σημείωμα στην λεζάντα της δημοσίευσης, επισήμανε την αγάπη της για την Μαρία Καβογιάννη, γράφοντας τα εξής: "Μαρία Σαγαπώ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight