Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι πέρασε στην αιωνιότητα! Στον καλύτερο τελικό Μουντιάλ όλων των εποχών

Η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι πέρασε στην ...

Καθηλώθηκε ο πλανήτης!

Στον έβδομο ουρανό η Αργεντινή. Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι νίκησε στα πέναλτι τη Γαλλία, έπειτα από έναν αδιανόητο τελικό Μουντιάλ και σήκωσε το παγκόσμιο κύπελλο για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Ο Λιονέλ Μέσι τα κατάφερε και οδήγησε την αγαπημένη του Αργεντινή στην κορυφή του κόσμου. Η αλμπισελέστε επικράτησε της Γαλλίας στα πέναλτι με 4-2 και κατέκτησε το τρίτο παγκόσμιο κύπελλο της ιστορίας της.

Ήταν 29 Ιουνίου του 1986 όταν η Αργεντινή του Ντιέγκο Μαραντόνα ανέβαινε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στο «Estadio Azteca» επικρατούσε στον τελικό με 3-2 των Δυτικογερμανών. Στο 23' ο Μπράουν άνοιγε το σκορ για να έρθει ο Βαλντάνο στο 56' να κάνει το 2-0. Η ομάδα του Φραντς Μπεκενμπάουερ μειώνει στο 74' με τον Ρουμενίγκε και στο 81' ο Φέλερ ισοφαρίζει για να έρθει ο Μπουρουσάγκα στο 84' να διαμορφώσει το τελικό 3-2 και να χαρίσει το τρόπαιο στην «αλμπισελέστε».

Στις 18 Δεκεμβρίου του 2022 η Αργεντινή επιστρέφει... Η Argentina του Λιονέλ Μέσι ανεβαίνει επιτέλους στο ποδοσφαιρικό Έβερεστ. Νίκησε στα πέναλτι (2-2 κ.δ., 3-3 παρ.) με 4-2 τη Γαλλία και επέστρεψε στην κορυφή του κόσμου έπειτα από 36 χρόνια.

 

 

 

Περισσότερα στo sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports