Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα την Παρασκευή ο Νίκος Σοφιανός – Θα μιλήσει σε εκδήλωση του ΚΚΕ

Στην Πάτρα την Παρασκευή ο Νίκος Σοφιανό...

Για το περιεχόμενο της Σχολικής Γνώσης – Στις 18:30 στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην πλ. Γεωργίου

Εκδήλωση με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για το περιεχόμενο της Σχολικής Γνώσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Δεκέμβρη 2022 και ώρα 18:30 στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (Πλατεία Γεωργίου Α’ αρ. 16-19) με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Την εκδήλωση οργανώνουν η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών, η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας και η Τομεακή Επιτροπή Πανεπιστημίου Πατρών του ΚΚΕ, μαζί με την Τομεακή Οργάνωση Αχαΐας και τον Μαθητικό Τομέα Πάτρας της ΚΝΕ.

Οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, απευθύνουν με ανακοίνωση τους, πλατύ κάλεσμα για την εκδήλωση στους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς της Πάτρας, αλλά και στους φοιτητές των παιδαγωγικών σχολών - και όχι μόνο, με στόχο να συζητηθούν και να δοθούν απαντήσεις με επίκεντρο τους προβληματισμούς γύρω από τις κατευθύνσεις διδασκαλίας και το πρόγραμμα σπουδών στο σχολείο.

Ερωτήματα που αφορούν τη σχολική γνώση και θα απασχολήσουν στην παρουσίαση του θέματος αναφέρονται ενδεικτικά στο κάλεσμα που διακινείται από τις οργανώσεις και σχετίζονται με  την “παπαγαλία” και την απομνημόνευση, τη γλωσσική φτώχεια, το τί είναι πραγματικά νέο στην παιδαγωγική, τις γνώσεις που ξεχνιούνται, αλλά και τις αιτίες των  συνεχόμενων αλλαγών στο σχολείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις