Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Καθυστερήσεις θα φέρει και πάλι η μέρα σας, με συνέπεια να δοκιμαστεί το νευρικό σας σύστημα. Κάντε υπομονή, δείξτε επιμονή στις επιδιώξεις σας και όλα θα πάνε κατ’ ευχή! Ασυνήθιστες και εντυπωσιακές δραστηριότητες θα δώσουν το στίγμα της μέρας. Οι αλλαγές που σκοπεύετε να κάνετε δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές, γιατί δεν θα έχουν συνέχεια.

Ταύρος

Κάποιο προσπαθούν να σας βγάλουν από το παρελθόν που φαίνεται να έχετε κολλήσει για να ζήσετε το παρόν και το μέλλον. Καλό το παρελθόν, η ζωή όμως προχωράει γοργά. Διδαχτείτε από αυτό και προχωρήστε μπροστά. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Μην εμπιστεύεστε τρίτους. Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε.

Δίδυμοι

Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν είναι απίθανη. Μην αφήνετε το συναίσθημα αυτό να σας παραλύσει και αναζητήστε βοήθεια σε άτομα που εμπιστεύεστε, αγαπάτε και σας αγαπούν. Θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο από τον χρόνο αλλά και την ενέργεια σας για να ενδυναμώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας, οικογενειακές ή ερωτικές.

Καρκίνος

Ο χειρισμός κάποιων υποθέσεών σας θα πρέπει να έχει τη σφραγίδα της διακριτικότητας σήμερα, εάν δεν θέλετε να εκτεθείτε στο περιβάλλον σας. Οι λύσεις βρίσκονται μέσα από ένα καλό διάλογο με καλή θέληση και διάθεση για αλληλοκατανόηση! Ο αυθορμητισμός σας ωστόσο μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής. Φανείτε σοβαροί και αξιόπιστοι, για να μπορούν να σας εμπιστευτούν οι γύρω σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Λέων

Αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο σήμερα ή ότι θα πρέπει να χαράξετε νέα πορεία και δεν ξέρετε την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, μια και ο ανώτερος σας εαυτός γνωρίζει καλύτερα, τι είναι το βέλτιστο για σας. Κάντε αυτό που πρέπει και όλα θα πάνε καλά. Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα και συμβουλευτείτε έμπιστα σας άτομα για τις κινήσεις σας στον οικονομικό στίβο.

Παρθένος

Πολλές φορές οι φοβίες σας είναι αυτές που σας ορθώνουν εμπόδια στον δρόμο σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με άλλους σήμερα και μέσα από μια ειλικρινή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων μπορεί να προκύψει κάτι νέο και ελπιδοφόρο. Σήμερα ωστόσο θα πρέπει να κλείσετε επιτέλους εκκρεμότητες που δεν σας αρέσει να ασχολείστε, για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με θέματα που θα θέλατε.

Ζυγός

Αιφνίδια αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια θα φέρει η μέρα σήμερα! Νέες ιδέες και συζητήσεις επί συζητήσεων θα φέρουν τα ξαφνικά νέα. Εκτόνωσε τον αυξημένο σας δυναμισμό με δημιουργική εργασία ή με ένα χόμπι που θα σας βοηθήσει να ξεσπάσετε και να ηρεμήσετε. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί την στήριξη σας, κάτι που θα το κάνετε με μεγάλη χαρά.

Σκορπιός

Κάποιο μέλος της οικογένειας σας ίσως να αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας, ενδεχομένως κάποιο παιδί σας, εάν έχετε απογόνους. Φροντίστε όμως και τον εαυτό σας για να μην πέσετε και σεις. Φροντίστε σήμερα τον εαυτό σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι σωματικές σας αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνετε, και σας περιμένει αρκετή δουλειά μπροστά σας.

Τοξότης

Η χαρισματική σας προσωπικότητα και η έντονη ακτινοβολία σας θα σας φέρει στον επίκεντρο που ενδιαφέροντος. Μην αφήνετε όμως την κολακεία να σας αποσπάσει την προσοχή και να σας βγάλει από τον δρόμο σας. Από οικονομικής άποψης, έχετε την τάση να ξοδέψετε μεγάλα ποσά σε καταναλωτικές δαπάνες. Φροντίστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Αιγόκερως

Μέσα από την επικοινωνία ή μια δημιουργική δραστηριότητα μπορείτε να βγάλετε τον δυναμισμό και την περίσσια ενέργεια που αισθάνεστε σήμερα. Αισθηματικές συγκινήσεις ή υπερβολές στις κοινωνικές σας δραστηριότητες σας κάνουν να νοιώθετε ότι μπορείτε να επιβάλλεστε οπουδήποτε.

Υδροχόος

Ίσως να μην το αισθάνεστε ακόμη, αλλά λόγω της έντονης και μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλατε στον επαγγελματικό τομέα, το μέλλον σας προδιαγράφεται ασφαλές και ευοίωνο. Οι απογευματινές ώρες σήμερα θα παρουσιάσουν ένταση και αρνητικό κλίμα. Αποφύγετε γρίνια, έριδες και λογομαχίες!

Ιχθείς

Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή. Αγχώδεις καταστάσεις ίσως να φέρει η μέρα… Αποφύγετε συναλλαγές κάθε είδους που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Κάποιες δυσκολίες στο εργασιακό σας περιβάλλον δοκιμάζουν τα νεύρα σας, με την κατάλληλη επέμβαση σας όμως τα χειρότερα αποσοβούνται…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being